Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po persileidimo – džiugios žinios: Boriso Johnsono žmona laukiasi antros atžalos

Gegužę slaptoje ceremonijoje susituokę Jungtinės Karalystes (JK) ministras pirmininkas Borisas Johnsonas (57) ir jo mylimoji Carrie Symonds (33) laukia šeimos pagausėjimo, praneša BBC.
Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds
Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds / AP Scanpix nuotr.

JK ministro pirmininko Boriso Johnsono žmona Carrie Symonds instagrame pasidalijo džiugiomis žiniomis – per ateinančias Kalėdas jai turėtų gimti antrasis vaikas. Pirmasis sūnus porai gimė 2020-aisiais.

Beje, moteris paminėjo besitikinti „vaivorykštinio vaiko“ – šį sąvoka vartojama apibūdinti kūdikiui, kuris gimsta po persileidimo.

„Metų pradžioje neišnešiojau kūdikio, o tai sudaužė man širdį. Dabar jaučiuosi neįtikėtinai palaiminta, kad vėl esu nėščia. Žinoma, kartu ir ypač jaudinausi. Vaisingumo problemas sunkiai išgyvena daug žmonių, ypač kai instagrame gali rodytis, kad gyvenime viskas einasi puikiai“, – rašė moteris.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds

„Man labai padėjo išgirsti istorijas iš kitų žmonių, kurie taip pat patyrė netektis. Viliuosi, kad net ir menku būdu mano pasidalijimas padės kitiems“, – neslėpė Carrie Symonds.

15min primena, kad pora slaptoje ceremonijoje susituokė 2021-ųjų gegužę. Vestuvių ceremonija vyko Londone, Vestminsterio Katedroje. Ji vyko slapta, dalyvavo tik artimiausi draugai ir šeimos nariai.

Dienraštis „Daily Mail“ skelbė, kad ceremonijoje dalyvavo apie 30 žmonių – tiek daugiausia asmenų galėjo dalyvauti vedybų ceremonijoje pagal tuometį karantino režimą Jungtinėje Karalystėje.

Pasak leidinio, C.Symonds į ceremoniją atvyko limuzinu. Ji dėvėjo „pribloškiančią ilgą baltą suknelę“, bet nusprendė nesegėti nuometo.

Kaip buvo apsirengęs B.Johnsonas, liūdnai pagarsėjęs savo neretai netvarkinga išvaizda, laikraštis nepranešė.

Porą sutuokė tas pats kunigas, kuris krikštijo jųdviejų sūnų, kuris taip pat dalyvavo ceremonijoje, pranešė „The Sun“.

C.Symonds ir B.Johnsonas buvo pirmoji pora, oficialioje JK ministro pirmininko rezidencijoje Londono Dauningo gatvėje gyvenusi nesusituokusi.

C.Symonds yra vieno iš JK laikraščių „The Independent“ įkūrėjų Matthew Symondso ir advokatės Josephine McAffee dukra. 33-ejų moteris užaugo pietvakarių Londone, meno studijas baigė Warwicko universitete.

C.Symonds 2010 m. dirbo JK Konservatorių partijos spaudos tarnyboje, dvejais metais vėliau dirbo su B.Johnsono kampanija, kai šis kandidatavo į Londono merus – ši buvo sėkminga, jis buvo perrinktas.

Vėliau ji dirbo JK Kultūros ministro Johno Whittingdale'o komandoje, po to tapo specialiaja spaudos patarėja Sajidui Javidui, kai šis dirbo Bendruomenių ir vietos valdžios departamente.

Ji buvo Konservatorių partijos komunikacijos vadovė, o nuo 2018 m. dirbo viešųjų ryšių srityje vandenynų saugos organizacijoje „Oceana“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius