-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skyrybų atsigaunanti Angelina Jolie norėtų gyventi užsienyje, bet draudžia Bradas Pittas

„Oskaro“ laureatė Angelina Jolie (44) dėl žurnalo „Harper’s Bazaar“ viršelio nusimetė drabužius. Nuogą kūną tik permatoma medžiaga pridengusi aktorė nieko neslėpė ir pasakodama apie savo paauglystę, emocinius ir fizinius randus bei, žinoma, skyrybas su Bradu Pittu ir jo draudimą keisti gyvenamąją vietą tol, kol visi aktorių vaikai nesulauks pilnametystės.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Holivudo žvaigždė A.Jolie neslėpė labai norinti pakeisti gyvenamąją vietą ir įsikurti bet kur už JAV ribų. „Labai norėčiau gyventi užsienyje ir tai tikrai įgyvendinsiu vos tik mano vaikai sulauks 18-os. Šiuo metu turiu gyventi ten, kur yra apsistojęs jų tėvas“, – kalbėjo ji.

Skyrybų procesą su B.Pittu aktorė pradėjo dar 2016-aisiais, tačiau padėti paskutinius parašus trukdo nesutarimai dėl finansų bei niekaip nepriimamas bendras sprendimas dėl vaikų globos.

Pora augina tris biologines bei tris įsivaikintas atžalas. Vyriausias vaikas Maddoxas jau pilnametis ir šiuo metu studijuoja Pietų Korėjoje. Jauniausiems – dvyniams Knoxui ir Vivienne – 11 metų.

A.Jolie interviu užsiminė, kad jos vaikams, kaip ir jai pačiai, tėvų skyrybos bei užsitęsęs jų procesas nebuvo lengvas.

„Jie patyrė labai daug. Pasimokiau iš jų stiprybės. Mes, tėvai, drąsiname savo vaikus priimti save tikrus (…), to paties jie linki ir mums, – tęsė aktorė. – Negalime jų apsaugoti nuo skausmo, širdgėlos, fizinio skausmo ir netekties. Bet galime juos išmokyti tai išgyventi.“

Garsi ir daugelio idealu laikoma moteris per pastaruosius metus išgyveno ne tik emocinį, bet ir fizinį skausmą. A.Jolie pašalintos kiaušidės ir atlikta dviguba mastektomija, siekiant sumažinti riziką susirgti vėžiu.

„Per pastarąjį dešimtmetį mano kūnas iškentė labai daug, ypatingai per šiuos ketverius metus, ir galiu parodyti tiek matomus, tiek nematomus likusius randus, – sakė ji ir atskleidė, kad daugiausiai iš išorės nematomos žalos padarė būtent skyrybos su B.Pittu. – Sunkiau kovoti su nematomais (randais – red. past.).

Gyvenimas gali pasisukti įvairiomis kryptimis. Kartais esame įskaudinami, matome kenčiančius mylimus žmones ir negalime būti tokie laisvi ir atviri, kokios trokšta būti mūsų sielos. (...) Aš jaučiu, kaip į mano kūną grįžta kraujas. Tą mūsų laisvą, laukinę, atvirą ir smalsią dalį gyvenimas bando prislopinti. Sukeldamas skausmą arba sužalodamas. Mano vaikai pažįsta tikrąją mane ir jie man padėjo vėl tokia tapti ir tai priimti.“

Užsimindama apie savo laukinę prigimitį, A.Jolie atskleidė ir vienos iš savo tatuiruočių – užrašo „A prayer for the wild at heart kept in cages“ („Malda už laukinius širdyje, užrakintus narvuose“) – reikšmę. Ją aktorė, būdama 20-ies, pasidarė gana spontaniškai.

„Vieną vakarą buvau su mama, aš jaučiausi lyg nesava. Visada buvau nenustygstanti. Vis dar tokia esu, – kalbėjo ji. – Mes važiavome vakarieniauti ir ji užsiminė apie susitikimą su Tennessee Williamsu ir kaip jai patiko jo pasakyti žodžiai. Nuvažiavome į tatuiruočių saloną ir pasidariau tatuiruotę ant kairės rankos. Tą naktį ji man priminė, kad manyje esantis laukiniškumas yra geras dalykas ir tai – dalis manęs.“

Apie savo vaikystę niekada daug nekalbėjusi aktorė „Harpers Bazaar“ atviravo, kad ji nebuvo tokia graži ir lengva, kaip daugelis įsivaizdavo. A.Jolie užaugo Beverli Hilse, bet ne viloje, kaip įprasta šiame rajone. Šeimą palikus tėvui, kino žvaigždei Jonui Voightui, A.Jolie su broliu ir mama apsigyveno bute.

Nelengva aktorei buvo ir mokykloje. A.Jolie nesugebėjo pritapti. „Mokykloje nebuvau ta populiarioji. Buvau pankė. Man patiko odiniai ir viniliniai drabužiai, tinklinės pėdkelnės. Šios medžiagos buvo mano mėgstamiausios ir man sulaukus 20-ies. Pamenu, kai pirmą kartą mūvėjau vinilines kelnes. Laukiau atrankos pradžios, sėdėjau po Los Andželo saule. Atėjus mano eilei, kelnės jau buvo ištirpusios. Vaidmens negavau. Bet labai mylėjau tas kelnes. Kažką panašaus vilkėjau ir ištekėdama už Jonny (Lee Millerio).“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2012 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2012 m.)

15min primena, kad A.Jolie ir B.Pittas susipažino 2004-aisiais filmuodamiesi juostoje „Ponas ir ponia Smitai“. Nors tuo metu aktoriai neigė tarp jų užsimezgusius romantiškus santykius, kiek vėliau juodu prisipažino, kad būtent ten jie „įsimylėjo“, rašo Glamour.com.

Tiesa, tuo pat metu B.Pittas susitikinėjo su Jennifer Aniston, tačiau po kelių mėnesių pora išsiskyrė, o kaip skyrybų priežastį nurodė „nesuderinamus skirtumus“.

B.Pittui ir J.Aniston oficialiai išsiskyrus, A.Jolie pranešė besilaukianti aktoriaus vaiko. Keliais mėnesiais anksčiau aktorė įsivaikino dukrą Zaharą. Iš viso pora augina šešias atžalas.

Gausėjant šeimai, imta spėlioti, kada garsi pora žengs prie altoriaus. Į tai B.Pittas sureagavo pasakydamas, kad juodu su A.Jolie susituoks tik tada, kai tai teisėtai padaryti galės visi norintys.

2012-ųjų balandį ant A.Jolie piršto pastebėtas prabangus sužadėtuvių žiedas. Kad pora susižadėjo patvirtino aktorių vadybininkai. „Taip, tai tiesa. Tai pažadas ateičiai ir jųdviejų vaikai labai dėl to džiaugiasi“, – sakė jie.

Praėjus dvejiems metams aktoriai susituokė, bet po poros metų išsiskyrė dėl vėlgi „nesuderinamų skirtumų“.

Vida Press nuotr./Garsiausia Holivudo pora filme „Ponas ir ponia Smitai“, 2005 m.
Vida Press nuotr./Garsiausia Holivudo pora filme „Ponas ir ponia Smitai“, 2005 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius