-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo dėl brangių vedybų užsipulti B.Beckhamas ir N.Peltz: vietoj dovanų prašė kitko

23 metų Brooklynas Beckhamas ir jo 27 metų žmona Nicola Peltz susituokė per savaitgalį daugiau nei 90 mln. eurų vertės viloje prie vandenyno vykusią prabangią ceremoniją, atsiėjusią daugiau nei 3 mln. eurų. Ir nors vieni žavėjosi tokiomis vestuvėmis, atsirado ir kritikuojančių – neva tokia šventė karo Ukrainoje akivaizdoje tėra pinigų švaistymas. Visgi apie tai pagaliau nusprendė pasisakyti patys jaunavedžiai, atskleidę, kad ceremonijos svečiams su žmona turėjo ypatingą prašymą.
Brooklynas Beckhamas, Nicola Peltz
Brooklynas Beckhamas, Nicola Peltz / Vogue/Germano Larkino nuotr.

Garsaus futbolininko Davido Beckhamo ir dizainerės Victorios Beckham vyriausias sūnus Brooklynas Beckhamas ir aktorė, milijardieriaus Nelsono Peltzo dukra Nicola Peltz nutraukė tylą dėl milijonus kainavusių vestuvių, rašo dailymail.co.uk.

Nicola, instagramo istorijose pasidalijusi savo ir 79 metų tėvo nuotrauka iš didžiosios dienos, teigė, kad ją ir Brooklyną „sugniuždė“ karas Ukrainoje, todėl vietoj vestuvinių dovanų svečių paprašė pagelbėti šiai neramumų niokojamai šaliai ir jos žmonėms. Nicola pridūrė, kad jos tėvas šia tema pasakė emocingą kalbą.

„Mano tėtis apie tai kalbėjo per mūsų vestuves.

Mes su Brooklynu esame sugniuždyti dėl to, kas vyksta Ukrainoje, ir vietoj vestuvinių dovanų paprašėme paaukoti lėšų organizacijai „CareOrg“. Bet kas padės“, – rašė N.Peltz.

Tokį patį įrašo paviešino ir Brooklynas.

Jaunavedžių pora taip pat pasidalijo nuoroda į lėšų rinkimo svetainę, kad gerbėjai, norintys prisidėti prie svečių, irgi galėtų paaukoti lėšų.

15min primena, kad praėjusį mėnesį Brooklyno tėvai Davidas ir Victoria Beckhamai ir patys pažadėjo skirti 1 mln. svarų sterlingų Ukrainos žmonėms.

Davidas jau 17 metų yra geros valios ambasadorius ir kasmet surenka milijonus eurų UNICEF veiklai, skirtai vaikams visame pasaulyje.

Be to, jis dar finansuoja projektus per savo įsteigtą fondą, kurio tikslas - padėti vaikams visame pasaulyje, ypač mergaitėms, realizuoti savo potencialą.

B.Beckhamas ir N.Peltz tapo vyru ir žmona balandžio 9 d., pranešė mirror.co.uk. Meilę jie prisiekė draugų ir šeimos narių akivaizdoje Floridoje.

Pora susituokė per prabangią daugiau nei 3 mln. eurų kainavusią ceremoniją vienoje iš nuotakos šeimos valdų – 91 mln. eurų vertės dvare prie vandenyno Majamyje.

Ištarę vienas kitam „taip“, mylimieji aistringai pasibučiavo. Anot šaltinių, bučinys truko šešias sekundes.

Vida Press nuotr./Davidas Beckhamas, Victoria Beckham
Vida Press nuotr./Davidas Beckhamas, Victoria Beckham

Teigiama, kad vestuvės prasidėjo lygiai 18 val. vakaro vietos laiku – tada nuotaka žengė link besijaudinančio jaunikio. Tuo metu Brooklynas stovėjo priekyje, apsuptas gėlių, ir nekantriai laukė Nicolos.

Vida Press nuotr./Venus Williams, Serena Williams
Vida Press nuotr./Venus Williams, Serena Williams

Tarp svečių, stebėjusių, kaip jauni įsimylėjėliai susijungia santuokos saitais, buvo ir būrys žvaigždžių: aktorė Eva Longoria, dainininkė Mel C, teniso legendos Serena Williams bei Venus Williams, virtuvės šefas Gordonas Ramsay ir kiti.

Brooklyno jaunesnieji broliai 19-metis Romeo ir 17-metis Cruzas buvo pabroliai. Jauniausia jo sesuo, dešimtmetė Harper Seven, taip pat atliko svarbų vaidmenį. Mergaitė tą dieną buvo pamergė ir atrodė angeliškai vilkėdama baltą suknelę su gėlių vainiku ant galvos.

Brooklyno tėvai Victoria ir Davidas Beckhamai didžiąją sūnaus dieną taip pat atrodė elegantiškai ir stilingai: buvusi „Spice Girls“ narė vilkėjo sidabro spalvos suknelę, o Davidas – stilingą kostiumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius