Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie naujų sveikinimosi taisyklių princui Charlesui įprasti sunku: įamžinta akimirka prajuokino jį patį

Prie naujų karališkojo protokolo pakeitimų, kuriuos reikėjo atlikti pasaulyje paskelbus koronaviruso pandemiją, princui Charlesui, rodos, priprasti nėra lengva. Prieš kelias dienas būsimas Anglijos sosto paveldėtojas įamžintas pasisveikinant tiesiantis ranką ant raudono kilimo sutiktiems asmenims, o po staigiai ją patraukiantis prisiminus, kad kontakto reikėtų išvengti.
Princas Charlesas sveikinasi su apdovanojimų ceremonijos dalyviais
Princas Charlesas sveikinasi su apdovanojimų ceremonijos dalyviais / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kovo 11 d. Velso princas dalyvavo „Prince’s Trust“ ir „TK Maxx & Homesense“ organizuojamuose apdovanojimuose. Atvažiavęs prie Londono „Palladium“ teatro, jis suskubo sveikintis su seru Kennethu Olisa, tačiau staiga prisiminęs, kad kontakto reikia vengti, taip pat greitai ranką patraukė ir nusijuokęs pasisveikino sudėdamas rankas ir šiek tiek nulenkdamas galvą.

„Sunku prisiminti to nedaryti“, – serui, pasak „Entertainment Tonight“ sakė humoro jausmo tokią akimirką nepraradęs 71-erių princas Charlesas.

Tada jis priėjo prie kitų renginio organizatorių ir, atrodo, pamiršęs, kas nutiko prieš kelias sekundes, jiems taip pat ištiesė ranką. Supratęs savo veiksmus ir nusijuokęs, princas Charlesas klaidą ištaisyti spėjo.

Kaip rašo „Entertainment Tonight“, teatre Charlesas su kitais sutiktaisiais jau sveikinosi naujuoju būdu.

Princo Charleso globojamo labdaros fondo rengiami apdovanojimai skirti įvairias gyvenimo problemas ir iššūkius įveikusių ir aukštumų pasiekusių jaunų žmonių įvertinimui.

Siekiant išvengti kontaktiniu būdu plintančio koronaviruso, dėl kurio šiuo metu pasaulyje paskelbta pandemija, karališkoji šeima rankų paspaudimais sveikintis vengė ir Sandraugos dienos mišiose Vestminsterio abatijoje.

Princas Charlesas su kviestiniais svečiais sveikinosi tokiu pat gestu, kokiu jis sutiko apdovanojimų dalyvius. Kontakto išvengti bandė ir princas Harry – jis buvo įamžintas su garsiu atlikėju Craigu Davidu susidaužiantis alkūnėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius