-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry kalboje per princesės Dianos statulos ceremoniją – M.Markle indėlis

Ketvirtadienį Didžiosios Britanijos princai Williamas ir Harry Londono Kensingtono rūmuose atidengė savo motinos velionės princesės Dianos statulą. Trumpą ceremoniją stebėjusi karališkosios šeimos biografė Angela Levin teigė, kad princui Harry kalbą padėjo parašyti jo žmona Meghan Markle, rašoma mirror.co.uk.
Princas Williamas, Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / Vida Press nuotr.

Laidoje „Good Morning Britain“ Angela Levin sakė, kad princesės Dianos statulos atidengimo kalba, kurią paruošė princas Harry, buvo parašyta su Meghan Markle pagalba.

Moters prieš tai buvo paklausta, ar ši ceremonija galėtų užglaistyti nesantaiką tarp brolių, tačiau ji įžvelgė tik skirtumą princo kalboje.

„Teoriškai manau, kad visiems norėtųsi, kad taip nutiktų, bet praktiškai taip nenutiks“, – kalbėjo ji.

Visgi ji atkreipė dėmesį, kad princo Harry kalba primena jausmingą princesės Dianos balsą. Jau tada ji įtarė, kad viskas skambėjo ne kaip iš princo lūpų, o būtent taip, lyg tai būtų sakiusi Meghan.

„Manau, kad jo kalba, kai jis išėjo iš izoliacijos, beveik užėmė Williamo vietą, nes jis kalbėti pradėjo pirmas“, – pastebėjo A.Levin.

Princo kalboje buvo girdimos frazės apie jaunimo gebėjimus pakeisti pasaulį. A.Levin įsitikinusi, kad to princas Harry įprastai nesakytų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princai Williamas ir Harry atidengė savo motinos princesės Dianos statulą
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princai Williamas ir Harry atidengė savo motinos princesės Dianos statulą

„Ir aš manau, kad visa tai buvo parašyta su Meghan pagalba, ir daugelis žodžių skambėjo taip, lyg tai būtų jos kalbėjimas. Dar prieš ištekėdama ji kalbėjo apie jaunus žmones, kurie keičia pasaulį“, – prisimena ji.

Visgi kitas laidoje buvęs svečias Paulas Burrelas nesutiko su A.Levin ir teigė, kad statulos atidengimo ceremonija brolius kaip tik suartins.

„Jei ši skaudi diena to nepadarys, tada nieko nebus. Jei jie stovėtų ten priešais savo motinos atvaizdą ir galvotų, ko ji būtų norėjusi, jie žinotų atsakymą“, – laidoje „Good Morning Britain“ svarstė jis.

Beje, buvęs princesės Dianos liokajus teigė manantis, kad princo Williamo žmona Kate bus tas raktas, kuris išspręs nesantaiką tarp brolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius