-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry sužadėtinė Meghan Markle jau renkasi vestuvinę suknelę: paviešinti pirmieji eskizai

Ateinančių metų gegužę už britų princo Harry ištekėsianti amerikiečių aktorė Meghan Markle šiuo metu yra visa galva pasinėrusi į vestuvių planavimą. Būsimoji nuotaka jau ėmėsi ir pačios įdomiausios dalies – vestuvinės suknelės paieškų.
Meghan Markle ir dizainerės Inbal Dror kurtos vestuvinės suknelės
Meghan Markle ir dizainerės Inbal Dror kurtos vestuvinės suknelės / 15min montažas / „Vida Press“ nuotr.

Paaiškėjo ir Meghan Markle dizainerė favoritė – tai Inbal Dror iš Izraelio. Kaip skelbia „Jerusalem Post“, dizainerė jau gavo užsakymą iš Kensingtono rūmų parengti keletą eskizų, kuriuos galėtų apžiūrėti būsimoji nuotaka ir galutinai nuspręsti, ar savo suknelės kūrimą patikėti būtent jai.

Pramogų naujienų portalas TMZ gavo tris Inbal Dror eskizus, kurie buvo pateikti Meghan Markle – visos trys suknelės yra skirtingų stilistikų, tačiau visas vienija vienas bruožas – jos seksualios, išryškinančios nuotakos figūrą.

Tiesa, ir ne per daug seksualios – vis tik negalima pamiršti, kad tai bus karališkos vestuvės ir negalima perlenkti lazdos, taigi visi eskizai siūlomi su uždarais pečiais ir ne itin giliomis iškirptėmis.

Štai šie eskizai:

Inbal Dror savo mados namus įkūrė 2010 metais ir ją jau pamėgo pramogų pasaulio žvaigždės, kurios dizainerės suknelėmis rengiasi per raudonojo kilimo renginius. Viena jos klienčių – dainininkė Beyonce, kuri vestuvinę Inbal Dror suknelę pernai pasirinko „Grammy“ apdovanojimams. Holivudo aktorė Naomi Watts taip pat rengiasi Inbal Dror suknelėmis.

„Scanpix“/AP nuotr./Beyonce su Inbal Dror kurta suknele
„Scanpix“/AP nuotr./Beyonce su Inbal Dror kurta suknele

Paprastai Inbal Dror suknelės kainuoja nuo 8 iki 10 tūkst. JAV dolerių, tačiau Meghan Markle greičiausiai patektų į visai kitą kainos kategoriją.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Jeigu Meghan Markle iš tiesų apsistotų ties Inbal Dror, tai būtų dar vienas netipiškas jos, kaip būsimos birtų karališkosios šeimos narės, žingsnis. Mat iki tol visos nuotakos, įskaitant ir Kembridžo hercogienę Catherine, vestuvėms rinkdavosi vietos dizainerius, taip pagerbdamos savo šalies kūrėjus.

Tiesa, toks sprendimas turi tiek savo šalininkų, tiek priešininkų – kita pusė tvirtina, kad renkantis tik iš vietos dizainerių rodomas britų uždarumas.

Jeigu ne Inbal Dror, kitas tikėtinas variantas būtų kanadiečių dizaineris Erdemas Moralioglu. Meghan Markle ne kartą rengėsi jo kurtomis suknelėmis. Tarp variantų yra ir britiški „Alexander McQueen“ mados namai, tačiau vis tik abejojama, ar Meghan Markle pasirinks būtent juos, mat greičiausiai norės išvengti lyginimo su Kembridžo hercogiene – būtent šie mados namai kūrė jos vestuvinę suknelę.

15min primena, kad Meghan Markle su princu Harry susituoks 2018 metų gegužės 19-ąją Vindzoro pilyje.

Štai kaip atrodo kitos Meghan Markle favoritės Inbal Dror kurtos vestuvinės suknelės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius