-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retai viešumoje matomi Katie Holmes ir Jamie Foxxas po 6 metų draugystės oficialiai išsiskyrė

Aktoriai Katie Holmes (40) ir Jamie Foxxas (51) niekada nekalbėdavo apie savo santykius viešai, tačiau dabar žinoma, kad po šešerių metų draugystės pora išsiskyrė. Pastaruosius mėnesius aktoriai vis dažniau pasisakydavo viešai apie pasibaigusius santykius, o neseniai J.Foxxas buvo pastebėtas su kita moterimi.
Katie Holmes ir Jamie Foxxas
Katie Holmes ir Jamie Foxxas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Portalas „People“ praneša, kad aktoriai po šešerių metų draugystės nusprendė pasukti skirtingais keliais. Šaltinis pasakojo, kad santykius pora nutraukė jau gegužę.

Aktoriai susitikinėti pradėjo 2013 metais, tačiau oficialiai niekada to neskelbė. Bendru nutarimu jie nusprendė jų romantiškus santykius laikyti paslaptyje ir viešai apie juos nekalbėti.

Naujausios žinios apie poros skyrybas pasirodė tik po dviejų dienų, kai penktadienio vakarą J.Foxxas buvo pastebėtas susikibęs rankomis su dainininke Sela Vave. Vėlų vakarą pora kartu išėjo iš Los Andželo „Bootsy Bellows“ naktinio klubo.

Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Jamie Foxxas
Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Jamie Foxxas

Restorane „La Esquina“ vakarieniavę liudininkai dienraščiui „PageSix“ pasakojo, kad jie nugirdo K.Holmes ir jos draugo pokalbį apie J.Foxxą. Moteris draugui atskleidė, kad ji su aktoriumi „nebėra kartu jau kelis mėnesius“.

Paskutinį kartą porą buvo galima išvysti viename iš įspūdingiausių renginių „Met Gala“. Tai buvo pirmas kartas, kai aktoriai buvo kartu nufotografuoti viešai. Renginyje jie juokėsi ir visą laiką laikėsi susikibę rankomis.

Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Jamie Foxxas
Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Jamie Foxxas

„Jų draugystė buvo išskirtinė, nes jie niekada savęs nevargindavo būtinybe nuolat būti kartu. Kai galėdavo būti kartu, tai ir būdavo, jei reikėjo laisvą laiką skirti darbui, tai jiems netrukdydavo“, – apie jųdviejų santykius kalbėjo draugai.

K.Holmes ir J.Foxxas pirmą kartą buvo pastebėti 2013 metais, kai kartu pasirodė Niujorko miesto Hamptono renginyje. Santykiai dienos šviesą pasiekė vos po metų, kai 2012 metais aktorė išsiskyrė su aktoriumi Tomu Cruise'u.

Nors tuo metu poros santykiai tik pradėjo rutuliotis, tačiau aktorius neigė gandus, kad jis su Katie susitikinėja. „Gandai nėra šimtu procentų netiesa. Iš tiesų, tai yra šiek tiek juokinga, nes mes paprasčiausiai šokome paramos renginyje kartu su kitais žmonėmis“, – televizijos laidai „Entertainment Tonight“ pasakojo J.Foxxas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Per ankšta Katie Holmes suknelė vos nepridarė nemalonumų: rizikavo likti nuoga krūtine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius