-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively laukiasi trečio vaiko: žinią išdavė suapvalėjęs pilvukas

Ketvirtadienį susirinkusių į animacinio filmo filmo „Pokemon detektyvas Pikachu“ premjerą laukė staigmena – kiek netikėtai Holivudo aktoriai Ryanas Reynoldsas (42 m.) ir Blake Lively (31 m.) pranešė, kad netrukus jų šeimą sudarys nebe keturi, o penki nariai – pora laukiasi trečiosios atžalos.
Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively
Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively / „Scanpix“ nuotr.

Šią gražią žinią išdavė filmo raudonuoju kilimu žengusios Blake Lively geltonos spalvos suknelė. Ji išryškino pasikeitusias aktorės kūno formas, Blake nuolat glostė pilvuką.

Iki šiol apie tai pora viešai niekam nebuvo pranešusi, tad tokia žinia filmo premjeroje nustebino ne vieną ir šiek tiek užgožė patį filmą, kuriame R.Reynoldsas įgarsino pagrindinį filmo herojų Pikachu.

„Scanpix“ nuotr./Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively
„Scanpix“ nuotr./Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively

Kiek anksčiau People.com R.Reynoldsas pasakojo, kad šiuo metu jis ir Blake daugiausia dėmesio skiria šeimai. Tam, kad šeima liktų drauge, aktoriai vienu metu nesifilmuoja skirtinguose filmuose.

„Jei ji filmuotųsi Tailande, o aš Kanadoje, mes niekad vienas kito taip ir nepamatytume. Stengiamės dirbti kartu ir tai mums tikrai padeda“, – sakė Ryanas.

15min primena, kad R.Reynoldsas ir Blake Lively susituokė 2012-aisiais, šiuo metu pora augina ketverių dukrą James ir 2 metų Inez.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius