Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Samuelis L.Jacksonas mano, kad jo „Juros periodo parko“ personažas vis dar gyvas

Holivudo žvaigždė Samuelis L.Jacksonas mėgsta manyti, kad jo „Jūros periodo parko“ (angl. „Jurrasic Park“) personažas vis dar gyvas.
Samuelis L.Jacksonas
Samuelis L.Jacksonas / Du Kine nuotr.

Kino studijos „Universal Pictures“ sėkmingos franšizės šeštoji dalis „Jūros periodo pasaulis. Viešpatavimas“ (angl. „Jurrasic World Dominion“) turėtų pasirodyti kinuose šią vasarą, nors viskas prasidėjo dar 1993 m. su originaliu režisieriaus Steveno Spielbergo filmu – pirmuoju trilogijoje, kurią daugelis kino gerbėjų laikė išsikvepiančią su kiekviena nauja dalimi. Vis dėlto 2015 m. franšizė grįžo į sėkmingą kelią su kino juosta „Juros periodo pasaulis“ (angl. „Jurrasic World“), kuri buvo kritikų giriama už originalo dvasios atkūrimą, rašoma „Du Kine“ pranešime spaudai.

Dėl savo vaidmenų franšizėse „Žvaigždžių karai“, „Marvel“ kino visatoje ir įvairių personažų režisieriaus Quentino Tarantino filmuose, Samuelis L.Jacksonas yra vienas žinomiausių planetos aktorių ir netgi išlaiko daugiausiai uždirbančio aktoriaus titulą. Tačiau iki 1993 metų, Samuelis L.Jacksonas turėjo tik kelis nedidelius vaidmenis, pavyzdžiui, komedijoje „Kelionė į Ameriką“ (angl. „Coming to America“) ar kriminalinėje dramoje „Geri vyrukai“ (angl. „Goodfellas“). Režisieriaus Steveno Spielbergo 1993 m. filmas „Juros periodo parkas“ tapo didžiausiu aktoriaus pasirodymu tuo metu, kuriame Samuelis L.Jacksonas suvaidino vyriausiąjį kompiuterių inžinierių Rėjų Arnoldą, kurį už kadro pražudė velociraptorius ir buvo atgauta tik viena suardyta personažo ranka.

Neseniai paklaustas apie Meiso Vindu (angl. Mace Windu) galimybę sugrįžti į „Žvaigždžių karus“, tikint, kad džedajus vis dar kažkokia forma gyvas, Samuelis L.Jacksonas atsakydamas prisiminė savo „Juros periodo parko“ personažą, juokaudamas, kad jis taip pat vis dar gyvas.

„Lygiai taip pat galvoju apie bičiulį iš „Juros periodo parko“. Jis kažkur su viena ranka jodinėja velociraptoriais. Jis tiesiog toje saloje jodinėja ant dinozaurų“, – mano Samuelis L.Jacksonas.

Atsitiktinai, Meisas Vindu nėra vienintelis Samuelio L.Jacksono personažas, kuris neteko rankos ir buvo nužudytas už kadro. Nors Samuelis L.Jacksonas seniai tvirtina, kad Meisas Vindu išgyveno po to, kai jį nutrenkė elektra iš pro langą išmetė imperatorius Palpatinas, tai pirmas kartas, kai aktorius užsiminė, kad Rėjus Arnoldas vis dar gyvas kur nors „Juros periodo parke“. Nors greičiausiai abu personažai mirė, vienas iš labiausiai paplitusių mitų tarp kino gerbėjų sako, kad jei veikėjas žūsta už kadro, jis iš tikrųjų nėra miręs.

Nors Samuelis L.Jacksonas aiškiai juokauja, kad jo „Juros periodo parko“ personažas vis dar gyvas, netrukus kinuose pasirodysiantis filmas „Jūros periodo pasaulis. Viešpatavimas“ ketina išnaudoti originalaus franšizės filmo nostalgiją, kadangi sugrįžta originali aktorių trijulė – Samas Neillas, Laura Dern bei Jeffas Goldblumas. Taigi būtų prasminga tarp jų sutikti ir Samuelio L.Jacksono personažą, jei Rėjus Arnoldas būtų išgyvenęs grumtynes su dinozauru. Jei nieko daugiau, franšizės gerbėjams tikrai patiktų išgirsti jį šaukiant savo frazę „Laikykitės už savo užpakalių!“ dar kartą.

Veiksmo ir nuotykių filmas „Jūros periodo pasaulis. Viešpatavimas“ – Lietuvos kinuose nuo birželio 10 d.

Filmo anonsas:

VIDEO: JUROS PERIODO PASAULIS. VIEŠPATAVIMAS | Kinuose nuo birželio 10 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius