-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalą teismo rūmuose iškėlęs Nicolas Cage'as vedė, bet santuoką anuliavo jau po 4 dienų

Ketvirtadienį pramoginėje žiniasklaidoje plačiai apkalbėtas Holivudo aktoriaus Nicolo Cage'o (55 m.) sukeltas skandalas Las Vegase, kur jis leidimo tuoktis atėjo prašyti būdamas girtas. Ir tai, pasirodo, ne istorijos pabaiga: leidimą gavęs jis tą pačią dieną vedė savo merginą vizažistę Eriką Koike (34 m.), bet vos po keturių dienų paprašė anuoliuoti šią sąjungą.
Nicolas Cage'as ir Erika Koike
Nicolas Cage'as ir Erika Koike / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.

15min primena, kad internete išplito kovo 23-iąją apie 11 val. ryto liudininkų darytas vaizdo įrašas, kuriame Nicolas Cage'as Las Vegaso teismo rūmuose elgėsi labai neadekvačiai ir buvo neabejotinai girtas.

„Visą laiką jis rėkė, kad „ji atims visus mano pinigus“, „jos eks yra narkomanas“ ir kad „jis to nedarys“, turėdamas omenyje vedybas su ja. O moteris vis kartojo „mielasis, aš tavęs neprašau to daryti“, – portalui „Daily Mail“ pasakojo incidento liudininkas.

Vida Press nuotr./Nicolas Cage'as ir Erika Koike
Vida Press nuotr./Nicolas Cage'as ir Erika Koike

Kadangi pora kėlė tokią triukšmingą sceną, juos teismo rūmų darbuotojai, kad netrikdytų kitų, išsivedė į uždarą kabinetą. Iš jo pora išėjo nešina popieriais – leidimą tuoktis gavo.

Ir jį, kaip paaiškėjo dabar, panaudojo tą pačią dieną. Tačiau su nesklandumais prasidėjusi santuoka gyvavo labai trumpai – vos po keturių dienų, kovo 27-ąją, Nicolas Cage'as pateikė teismui prašymą anuliuoti šią santuoką ir pripažinti ją negaliojančia.

15min primena, kad aktorius su gerokai už save jaunesne vizažiste pora yra apie metus – pirmą kartą jiedu kartu pastebėti pernai balandį, kai Cage'as filmavosi Puerto Rike. Prieš tai Nicolas Cage'as vedęs buvo tris kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius