Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skelbiama, kad V.Putinas neleido dukrai išvykti į užsienį: „Ji neplanavo grįžti“

Vyriausioji Vladimiro Putino dukra Marija Voroncova planavo romantišką pabėgimą į užsienio kurortą su savo mylimuoju, kur būtų atšventusi 37-ąjį gimtadienį. Tačiau, pasak šaltinių, prezidentas išvykti iš šalies dukrai uždraudė.
Marija Voroncova ir Vladimiras Putinas
Marija Voroncova ir Vladimiras Putinas / „Vida Press" nuotr.

V.Putinas savo vyresniajai dukrai sugadino gimtadienio planus ir neleido keliauti į užsienį, baimindamasis, kad ji neketina grįžti į Rusiją, rašo dailymail.co.uk.

Teigiama, kad Rusijos prezidento dukra Marija Voroncova norėjo skristi į „draugišką“ šalį atostogų tropiniame paplūdimyje – ten kitą savaitę būtų atšventusi savo 37-ąjį gimtadienį. Moteris planavo romantišką pabėgimą su mylimuoju, 33 metų Jevgenijumi Nagornu, su kuriuo susitikinėja po to, kai nutrūko jos santuoka, skelbiama „General SVR Telegram“ kanale, kuris, kaip tvirtinama, turi vidinių žinių iš Kremliaus.

Stop kadras/Marija Voroncova
Stop kadras/Marija Voroncova

Vis dėlto minėti planai liko tik planais.

„Putinas kategoriškai jai uždraudė išvykti, siekdamas užtikrinti Marijos saugumą, – skelbiama Rusijos žiniasklaidoje. – Mūsų žiniomis, prezidento dukra neketino grįžti į Rusiją.“

Tiesa, pranešime nenurodoma, ar tariamo jos plano pabėgti priežastis buvo kruvinas tėvo karas Ukrainoje.

Šiuo metu V.Putino dukrai yra uždrausta keliauti į pagrindines Vakarų šalis, tačiau ji iki sankcijų buvo dažna viešnia Europoje.

Marija yra V.Putino dukra iš santuokos su buvusia žmona Liudmila. M.Voroncova – retų genetinių vaikų ligų ekspertė, Rusijos sveikatos apsaugos ministerijos Nacionalinio endokrinologijos medicinos tyrimų centro tyrėja.

Anksčiau buvo pranešta, jog karas Ukrainoje „sužlugdė Vladimiro Putino vyresniosios dukters viltis Rusijoje atidaryti elitinį medicinos centrą“, skirtą itin turtingiems užsieniečiams. Be to, nutrūko jos santuoka su olandų verslininku Joritu Faassenu, su kuriuo turi sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius