-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo Machine Gun Kelly ir Megan Fox: po pasiūlymo gėrė vienas kito kraują

Machine Gun Kelly ir Megan Fox susižadėjo praėjus maždaug pusantrų metų po to, kai oficialiai paskelbė apie savo santykius.
Machine Gun Kelly ir Megan Fox
Machine Gun Kelly ir Megan Fox / „Scanpix“, „Instagram“ nuotr.

Rollingstone.com teigiama, kad savo išrinktajai antradienį pasipiršęs atlikėjas tai padarė ypatingai – jis įteikė ne tik širdies formos žiedą su dvejais brangakmeniais, bet ir sudarė kraujo sutartį.

Savo „Instagram“ tinkle pasidalijusi ypatingos akimirkos vaizdo įrašu, aktorė prisiminė, kai jų santykiai tapo oficialūs – po tuo pačiu medžiu, kur jis pasipiršo.

„Per trumpą laiką, kurį esame kartu, patyrėme ne tik skausmą, bet išgyvenome ir džiugias akimirkas. Žmonės nė nenutuokia apie darbą ir aukas, kurių iš mūsų pareikalavo šie santykiai, bet dabar esame apsvaigę nuo meilės. Ir karma, – rašė Megan Fox. – Po pusantrų metų, kartu perėję pragarą, neįsivaizdavau, kad įmanoma, jog paprašys manęs už jo ištekėti.

Kaip ir visuose ankstesniuose gyvenimuose, kaip ir kiekviename gyvenime po šio, aš pasakiau „taip“. O tada mes gėrėme vienas kito kraują“, – socialiniame tinkle rašė Megan Fox.

Machine Gun Kelly sužadėtuvių metu buvo pasipuošęs blizgančiais dryžuotais marškiniais ir juodomis kelnėmis, o Megan Fox vilkėjo juoda suknele.

Vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo pora matyti, kaip nustebusi Megan Fox užsidengia veidą rankomis, pamačiusi, kad netrukus širdies draugas jai pasipirš. Vėliau pora įamžinta ilgai besibučiuojanti.

Žiedas, kurį įteikė Machine Gun Kelly, porai turi ypatingą reikšmę. Jame matyti du akmenys, pirmasis – smaragdas yra Megan Fox gimimo akmuo, o antrasis – deimantas, Machine Gun Kelly gimimo akmuo.

Pora susipažino 2020 m., kai filmavosi filme „Vidurnaktis rykštinėse sorose“. Tą pačią liepą jie oficialiai paskelbė apie savo santykius.

„Savo gyvenime niekada nebuvau sutikęs tokio žmogaus, – šią vasarą „InStyle“ sakė Kelly. – Nemanau, kad žmonės turi galimybę tikėti tikra, didele meile, ir tai yra tai, ką mes kartu turime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius