-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tada ir dabar: septynios „Playboy“ merginos atkūrė savo viršelius po kelių dešimtmečių

Žurnalas „Playboy“ pristatė naują ir intriguojantį fotoprojektą, kurio herojėmis tapo septynios „Playmate“ merginos: po kelių dešimtmečių jos sutiko dar kartą atsistoti priešais kamerą ir atkurti savo „Playboy“ viršelius, kuriems pozavo būdamos jaunos merginos.
Candace Collins 1979 ir 2017 metais
Candace Collins 1979 ir 2017 metais / „Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vadovavimą „Playboy“ iš tėvo perėmęs Hugh Hefnerio sūnus grąžina nuogybes į žurnalą

Kiekvieną mėnesį žurnalas „Playboy“ renka „Playmate“ merginą, o vėliau viena iš 12-os būna paskelbiama tų metų „Playmate“ mergina, arba kitaip – metų mergina. Žurnalo įkūrėjas Hugh Hefneris kartą net yra pasakęs: „Kartą tapusi „Playmate“ mergina, amžiams būsi „Playmate“ mergina.“

Šie jo žodžiai ir tapo įkvėpimu naujai fotosesijai, į kurią buvo pakviestos septynios moterys, kurios savo jaunystės laikais – aštuntajame, devintajame ar dešimtajame dešimtmečiais – buvo išrinktos „Playmate“ merginomis.

Jos, būdamos jau brandaus amžiaus moterys, nepabūgo pozuoti taip pat, kaip ir jaunystės laikais, net jei tai reikštų parodyti šiek tiek nuogo kūno.

„Proceso metu jos priminė mums, kad grožis nesensta, seksualumas yra nepriklausantis nuo laiko, o gebėjimas būti energingai – amžinas“, – fotosesijos dalyves gyrė „Playboy“.

Štai šios septynios „Playboy“ merginos, tada ir dabar:

KIMBERLEY CONRAD HEFNER

Ji 1989-aisiais ne tik buvo išrinkta „Playmate“ mergina, bet ir tapo žurnalo boso Hugh Hefnerio antrąja žmona. Jiedu santuokoje pragyveno devynerius metus ir susilaukė dviejų sūnų – Marstono (27 m.) ir Cooperio (25 m.), kuris, beje, šiuo metu yra iš tėvo perėmęs vadovavimą žurnalui.

Šiandien Kimberley Conrad Hefner – 54-eri.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Kimberley Conrad Hefner 1988 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Kimberley Conrad Hefner 1988 ir 2017 metais

CHARLOTTE KEMP

Charlotte Kemp „Playboy“ pirmą kartą fotografavosi, kai jai buvo 21-eri. Šiandien 56-erių moteris prisipažįsta, kad tuo metu ji dar buvo nekalta.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Charlotte Kemp 1983 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Charlotte Kemp 1983 ir 2017 metais

CATHY ST. GEORGE

Cathy St. George 1982-ųjų „Playmate“ mergina tapo būdama jau ištekėjusi, ir tuo metu ji dirbo rimtą vadovaujamą darbą. Atvykusi į Los Andželą, ji nė neplanavo tapti modeliu, tačiau naujas gyvenimas jai patiko. „Man buvo 27-eri, tad aš buvau daug labiau subrendusi, bet vis dar pašėlusi“, – sakė ji.

„Neprisimenu didžiosios dalies devintojo dešimtmečio. Jei gyvenai tada, tai to neprisimeni“, – koketiškai šypsosi šiandien 62-ejų moteris.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Cathy St. George 1981 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Cathy St. George 1981 ir 2017 metais

MONIQUE ST. PIERRE

Iš Vokietijos kilusi Monique St. Pierre, prieš tapdama „Playboy“, jau dirbo mados modeliu ir buvo šiek tiek žinoma, tačiau kai pasirodė jos „Playboy“ viršelis, ji tapo to meto žvaigžde.

Šiandien 63-ejų moteris vadovauja reabilitacijos namams, kuriuose gydosi moterys, priklausomos nuo alkoholio ir narkotikų.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Monique St. Pierre 1979 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Monique St. Pierre 1979 ir 2017 metais

RENEÉ TENISON

48-erių Renee Tenison yra pirmoji afroamerikietė, paskelbta metų „Playmate“ mergina.

„Kai mano numeris išėjo, 90 proc. reakcijos buvo teigiama ir kokiems 10 proc. tai nepatiko. Bet jei pažiūri atgal, visi didieji modeliai nuo Christy Turlington iki Naomi Campbell yra pozavusios nuogos. Aš tai matau kaip meną“, – sako ji.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Renee Tenison 1990 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Renee Tenison 1990 ir 2017 metais

CANDACE COLLINS

Candace Collins iš viso yra pasirodžiusi ant aštuonių „Playboy“ viršelių.

„Dirbau kiškute „Playboy“ klube Čikagoje ir tuo metu dariau daug bandomųjų fotosesijų. „Playboy“ fotografai ir asistentai – visi buvo mano draugai ir kartais pasikviesdavo mane į studiją papozuoti. Padariau nemažai testinių viršelio bandymų ir nežinojau, kuris Hefui patiks labiausiai. Ten visada tvyrojo profesionalumas ir jie į nuogą ar pusnuogę moterį dėmesio kreipdavo ne daugiau nei pienininkas kreipia dėmesį į savo butelius. Tai buvo darbas“, – jaunystės prisiminimais dalijosi neseniai 60-ąjį jubiliejų atšventusi moteris.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Candace Collins 1979 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Candace Collins 1979 ir 2017 metais

LISA MATTHEWS

47-erių Lisa Matthews prisimena, kad kai išėjo „Playboy“ numeris su ja ant viršelio, keliaujant po pasaulį (ji dirbo modeliu), nepažįstami žmonės neretai prieidavo prie jos ir pasakydavo: „Tavo vardas Lisa, taip? Man atrodo, mačiau tave nacionaliniame žurnale.“ O ji tada visada perklausdavo, kuriame.

„Privalai tai ištarti! Jei turi pakankamai drąsos prieiti prie manęs ir pasakyti kažką panašaus, tai turi pajėgti ir garsiai ištarti „Playboy“. Juokingiausia vieta, kur taip yra nutikę, yra Vatikanas“, – pasakojo moteris.

„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Lisa Matthews 1991 ir 2017 metais
„Playboy“ (Ben Miller / Ryan Lowry) nuotr./Lisa Matthews 1991 ir 2017 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius