-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tailande apkaltinta „YouTube“ žvaigždė, kritikavusi princesės kurtą suknelę

Tailande pateikti kaltinimai šalyje populiariai laidos platformoje „YouTube“ vedėjai Wanchaleom Jamneanphol, sukritikavusiai suknelę, kuri buvo sukurta pagal karaliaus Mahos Vajiralongkorno dukters sumanymą, trečiadienį pranešė laikraštis „The Guardian“.
„Mis Visata 2017“ Demi-Leigh Nel-Peters ir Sophida Karnchanarin su princesės Sirivannavari Nariratanos kurtomis suknelėmis
„Mis Visata 2017“ Demi-Leigh Nel-Peters ir Sophida Karnchanarin su princesės Sirivannavari Nariratanos kurtomis suknelėmis / „Instagram“ nuotr.

Minimą suknelę vilkėjo Tailando atstovė šią savaitę Bankoke įvykusiame grožio konkurse „Mis Visata 2018“.

Kaltinimai vedėjai pateikti pagal įstatymą, draudžiantį įžeidinėti karališkosios šeimos atstovus. Pagal jį Tailande draudžiami bet kokie neigiami komentarai apie monarchą ir jo giminaičius.

View this post on Instagram

สำหรับชุดราตรีผ้าไหมไทยที่ พระองค์หญิงสิริวัณณวรีฯ ทรงประทานให้ เดมี ลีห์เนล ปีเตอร์ส มิสยูนิเวิร์ส 2017 และ โศภิดา กาญจนรินทร์ มิสยูนิเวิร์สไทยแลนด์ 2018 สวมใส่ในค่ำคืน Thai Night นับเป็นความท้าทายอย่างหนึ่ง โดยได้แรงบันดาลใจมาจากฉลองพระองค์ของสมเด็จพระนางเจ้าสิริกิติ์ พระบรมราชินีนาถ ในรัชกาลที่ 9 รังสรรค์มาในรูปแบบชุดไทยแต่สร้างเสน่ห์ความเป็นสากลได้อย่างพอดิบพอดี โดยเลือกใช้ผ้าไหมเรียบและผ้าไหมแพรวามาผสมผสานแต่เต็มไปด้วยเสน่ห์ที่มีความเป็นไทยอย่างแยบยล #Sirivannavari #SirivannavariBangkok #SirivannavariCouture #2018MissUniverse #MissUniverse #MontreePR @sirivannavari_shop

A post shared by SIRIVANNAVARI BANGKOK OFFICIAL (@sirivannavari_shop) on

Princesės Sirivannavari Nariratanos kurtą dangaus žydrumo suknelę Wanchaleom Jamneanphol sukritikavo socialiniame tinkle „Facebook“, bet vėliau tą įrašą ištrynė.

Vietoje jo televizijos vedėja paskelbė kitą įrašą, kuriame teigė, kad „nenorėjo įžeisti aukščiausiojo valdžios instituto ar išreikšti nepagarbos jam“. „Paprasčiausiai nežinojau savo veiksmų ir žodžių mano pranešimuose ir komentaruose visų pasekmių“, – pridūrė Wanchaleom Jamneanphol.

„The Guardian“ nenurodo, kokia bausmė gali grėsti kaltinamajai.

31 metų princesė Sirivannavari Nariratana yra vienintelė Tailando karaliaus dukra. Ji sukūrė savo drabužių liniją ir turi madingą parduotuvę. Princesė dažnai pasirodo tokiuose mados žurnaluose kaip „Tatler“ ir „Vogue“.

Konkursą „Mis Visata 2018“ nugalėjo Filipinų atstovė Catriona Gray. Į pirmąjį trejetuką dar pateko „Mis PAR“ Tamaryn Green ir „Mis Venesuela“ Sthefany Gutierrez.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išrinkta naujoji „Mis Visata“: grožio karaliene ketvirtąkart tapo Filipinų atstovė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius