Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Taylor Swift gyvenime – naujas mylimasis: dainininkė susitikinėja su britų aktoriumi Joe Alwynu

Popmuzikos žvaigždė Taylor Swift (27 m.) po pernai ją lydėjusių skandalų su Kanye Westu ir Kim Kardashian bei dviejų itin viešų romanų su garsiais vyrais nusprendė kuriam laikui pasislėpti nuo smalsuolių akių. Ištisus mėnesius ji net nesirodė viešumoje, tačiau dabar paaiškėjo, kad per tą laiką dainininkė susirado naują draugą.
Taylor Swift ir Joe Alwynas
Taylor Swift ir Joe Alwynas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Taylor Swift

Kaip praneša „The Sun“, garsioji dainininkė susitikinėja su kol kas ne tokiu garsiu britų aktoriumi Joe Alwynu (26 m.).

Pora savo santykius slėpė kaip įmanydami, o to priežastis – nekokia Taylor Swift patirtis su buvusiu vaikinu aktoriumi Tomu Hiddlestonu, kuomet kiekvieną jų žingsnį sekė paparacai, o santykius jiems nė nespėjus įsibėgėti sugriovė nepakeliamas žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesys.

Pranešama, kad Taylor su Joe laiką jo gimtajame Londone leisdavo užsimaskavę, o šiame mieste dainininkė dar išsinuomojo butą, jog dažniau galėtų būti su naujuoju draugu (jis vis dar gyvena su savo tėvais).

„Taylor ir Joe yra rimtas reikalas, tai labai rimti santykiai. Bet po to, kas nutiko su Tomu Hiddlestonu, jie buvo pasiryžę nieko neviešinti, – „The Sun“ sakė šaltinis. – Taylor skraidydavo pas Joe privačiu lėktuvu ir jos apsaugos komanda tai pavertė kone karinio slaptumo misija, kad jos niekas nepamatytų.“

Publikai kol kas dar ne itin žinomo Joe Alwyno didžiausias karjeros šuolis įvyko Ango Lee filme „Billy Lynn's Long Halftime Walk“, išėjusiame praėjusiais metais. Po šio filmo jo karjera pamažu įsibėgėja – jis jau suvaidino anksčiau šiais metais pasirodžiusiame filme „The Sense of an Ending“, o ateinančiais metais jį išvysime juostoje „The Favourite“ greta „Oskaro“ laureatės Emmos Stone.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius