Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tomas Cruise'as savo šeimą perkėlė į prabangius scientologijos apartamentus: neleis palikti kulto

Holivudo aktorius Tomas Cruise'as (57) prieš daugelį metų degė begaline meile 13 metų dukrai Suri, tačiau po skyrybų su aktore Katie Holmes (40) nematė mergaitės daugiau nei 5 metus. Viena iš priežasčių, dėl kurios aktoriai išsiskyrė, buvo scientologijos religija. Būtent dėl šio tikėjimo aktorius nustebino dar vienu keistu poelgiu – savo šeimos narius apgyvendino prabangiame scientologijos pastate. Sprendimą vyras paaiškino kaip bandymą „sustabdyti juos nuo kulto palikimo, kaip tai padarė K.Holmes“.
Tomas Cruise'as ir jo apartamentai Klirvoterio mieste
Tomas Cruise'as ir jo apartamentai Klirvoterio mieste / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Filmo „Neįmanoma misija“ žvaigždė po skyrybų su aktore K.Holmes visas jėgas atidavė asmeninei karjerai ir scientologijai. Tačiau paskutinis aktoriaus poelgis nustebino ir visko mačiusius. Žvaigždė sugalvojo tame pačiame scientologijos pastate, kuriame gyvena ir jis, apgyvendinti tris savo seseris: Cass Capazorio, Lee Anne Gillotte ir Marian Henry.

Visos trys moterys nusipirko atskirus apartamentus pastate, kuris stovi Floridos valstijos Klirvoterio mieste. Bažnyčiai priklausantis namas yra vos už kelių metrų nuo pagrindinės kulto būstinės.

Vida Press nuotr./Scientologijos bažnyčia
Vida Press nuotr./Scientologijos bažnyčia

Sesėms pastate atiteko trečias, ketvirtas ir penktas aukštai. Pats aktorius apsigyveno paslaptingų apartamentų aštuntame ir devintame aukštuose.

Be Holivudo aktoriaus ir jo seserų šiame pastate taip pat gyvena keli kiti žinomi žmonės. Apartamentai, kurie yra antrame ir trečiame aukšte, priklauso aktoriaus verslo vadybininkei Nancy Chapman. Manoma, kad šie butai iš tikrųjų buvo skirti ne vadybininkei, o aktoriaus įvaikintiems vaikams Isabellai ir Connorui.

Neseniai aktoriaus dukra Isabella buvo vadinama scientologijos plakato mergina po to, kai pasirodė ant plakato, kuris buvo demonstruojamas Londone. Vėliau mergina paaiškino, kad būtent ši vieta „išgelbėjo jos gyvenimą“.

Vida Press nuotr./Tomo Cruise'o dukra Isabella Cruise
Vida Press nuotr./Tomo Cruise'o dukra Isabella Cruise

Merginos brolis Connoras gyvena tik už kelių šimtų metrų nuo tėvo namo ir pagrindinės religijos būstinės „The Sandcastle“. Pastatą prižiūri iš kulto išėjusios narės Katrinos Reyes motina Yelena ir „The Sandcastle“ pastato vadybininkas.

Buvusi kulto narė K.Reyes tiki, kad tokiu elgesiu aktorius bando parodyti savo jėgą. Mergina mano, kad jis nori būti tikras, jog jo vaikai ir jo plati šeima niekada nepasitrauktų iš bažnyčios taip, kaip tai padarė buvusios žmonos Nicole Kidman ir K.Holmes.

„Jis jas perkraustė į tą patį pastatą, kad jos jam būtų pasiekiamos visą parą. Jos lanko scientologijos paslaugas, kursus ir gali vadovautis programa. Viskas sukasi apie kontrolę ir, jei vienas žmogus nuklysta, visa šeima gali tą žmogų grąžinti“, – apie aktoriaus seserų perkraustymą kalbėjo buvusi scientologijos narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius