-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traumą patyręs milijardierius J.Caudwellas sraigtasparniu išgabentas į ligoninę

Kelionė į Italiją milijardieriui Johnui Caudwellui (68) ir jo mylimajai Modestai Vžesniauskaitei (37) baigėsi nelaime – Florencijoje važiuodamas dviračiu jis patyrė traumą.
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė / Vida Press ir asmeninio albumo nuotr.

Apie nelaimingos dienos įvykius J.Caudwellas papasakojo savo socialinio tinklo paskyroje.

„Diena, kai pasikeitė gyvenimas.

Dėkoju už jūsų žinutes ir susidomėjimą po to, kai vakar gulėdamas ligoninėje pasidalijau vaizdo įrašu, kuriame kalbu apie situaciją Afganistane.

Taip, šiuo metu esu ligoninėje. Penktadienį patekau į labai nemalonią situaciją, kuomet kartu su Modesta keliavome į Italiją švęsti bičiulio gimtadienio. Dviračiu užvažiavau į vieną Florencijos kalnų ir buvau pasiruošęs nusileisti per kitą pusę. Apvažiavus pirmąjį posūkį, sprogo priekinė padanga. Tuo pačiu metu mano petys, klubas ir galva iš visų jėgų trenkėsi į žemę.

Didžiulis skausmas, dusulys ir galvos svaigimas signalizavo, kad atsidūriau nepavydėtinoje padėtyje. Praeivis iškvietė greitąją pagalbą, o aš sėdėjau pakelėje vos atgaudamas sąmonę, sunkiai kvėpuodamas, jausdamas veriantį skausmą visoje kairėje kūno pusėje.

Į Florencijos ligoninę patekau praėjus valandai. Kadangi įvykio metu man buvo pradurti plaučiai, atvykę medikai man į krūtinę iškart įstatė plaučių ventiliatorių. Taip pat patyriau sunkią galvos traumą – šalmas lūžo trijose vietose. Ačiū Dievui, kad jį dėvėjau. Taip pat nelaimės metu sutrupėjo mentė, įskilo raktikaulis, lūžo ir iš savo vietų pasislinko, manau, šeši šonkauliai

Florencijos ligoninėje buvo labai sunku. Aš nemokėjau nė žodžio itališkai. Modestai, mano dukrai ir kapitonui Jacques'ui pavyko suorganizuoti sraigtasparnio parskraidinimą į Monako ligoninę. Jie buvo labai susirūpinę dėl perkėlimo, nes labai pavojinga skristi su pažeistu tokio tipo plaučiu“, – socialiniame tinkle apie nutikimą papasakojo J.Caudwellas.

15min primena, kad prieš mėnesį vyras susidūrė ir su kitomis sveikatos problemomis – sirgo koronavirusu.

„Aš, Modesta Vžesniauskaitė, Leo ir Williamas šį mėnesį lankėmės Anglesey suorganizuotose motociklų lenktynėse. Būtent tą savaitgalį pastebėjau, kad mano energija buvo kiek išsekusi, tačiau neturėjau supratimo, kas manęs gali laukti“, – instagrame rašė Johnas.

Kaip toliau rašė verslininkas, kitos savaitės pradžioje ligos simptomus jau jautė visa jo šeima – tai galvos raumenų skausmas, didžiulis nuovargis. Nenuostabu, kad ir PGR testas tuo metu parodė: šeimos nariai serga koronavirusu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius