Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaikino palikta abiturientė vietoj jo nuotraukoje įmontavo Ryaną Reynoldsą: sureagavo pats aktorius

Kanadietę abiturientę Gabi Dunn paliko jos vaikinas praėjus vos kelioms dienoms po mokyklos išleistuvių – kaip atsaką į tai mergina nuotraukose iš mokyklos šventės vietoj ją įskaudinusio vyruko įmontavo Holivudo žvaigždę Ryaną Reynoldsą.
Kanadietė abiturientė Gabi Dunn vietoj buvusio vaikino į išleistuvių nuotrauką įmontavo aktorių Ryaną Reynoldsą
Kanadietė abiturientė Gabi Dunn vietoj buvusio vaikino į išleistuvių nuotrauką įmontavo aktorių Ryaną Reynoldsą / „Twitter“ nuotr.

Kad netektų liūdėti žiūrint į savo išleistuvių nuotraukas, kurios nuolat jai primins skyrybas, Gabi iš bendrų nuotraukų su savo buvusiuoju iškirpo jį ir mėgėjiškai įklijavo savo dievinamą aktorių Ryaną Reynoldsą.

Tomis redaguotomis nuotraukomis mergina pasidalijo savo „Twitter“ paskyroje ir parašė: „Mes su vaikinu išsiskyrėme kelios dienos po išleistuvių, taigi aš nusprendžiau šiek tiek „pakoreguoti“ nuotraukas“, – ir prie šio įrašo ji pažymėjo Ryaną Reynoldsą.

Nors tokių pažymėjimų garsus aktorius kasdien sulaukia daugybę ir į kiekvieną tikrai neatsako, vis tik Gabi sulaukė jo dėmesio. Jau kitą dieną Ryanas Reynoldsas perpublikavo Gabi žinutę su ją palaikančiu ir paguodžiančiu įrašu: „Dabar mums reikėtų įfotošopinti mane vietoj jo mokyklos vinjetėje“. Ir dar pridėjo grotažymę „Nejuokauk su Gabi“.

Tačiau šito buvo negana – į pokalbį įsitraukė ir Gabi buvęs draugas, panoręs taip pat pasisakyti! Taigi jis į Ryano Reynoldso žinutę atsakė publikuodamas tikrąją išleistuvių nuotrauką, kurioje matosi jis, ir kandžiai parašė Holivudo garsenybei: „Juokauk kiek nori, dabar aš nebeisiu žiūrėti „Deadpool 2“ – mano 11$ keliaus Kevinui Hartui“.

O štai čia įsikišo ir visiškai nepažįstami žmonės – vienas per kitą ėmė traukti vaikiną per dantį, o visa ši istorija it viralas nuvilnijo po socialinius tinklus. „Kažkas man sako, kad Ryanas išgyvens be tavo 11-os dolerių“, – komentavo viena mergina, o kitas vyrukas pridėjo: „Ooo, mažasis Smirdžius panoro pasisakyti!“, lygindamas vaikiną su „Hario Poterio“ personažu Draku Smirdžiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius