-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvėms besiruošiantys Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin surengė prabangią vakarienės repeticiją

Dainininkas Justinas Bieberis (25) ir Hailey Baldwin (22) sekmadienį pradėjo švęsti vestuves – prabangiame viešbutyje Blaftone, Pietų Karolinoje pora surengė taip vadinamą vakarienės repeticiją, į kurią pakvietė artimiausius draugus ir šeimos narius.
Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis
Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Atlikėjas ir modelis prieš svarbiausią savo gyvenimo dieną, kaip skelbia „Daily Mail“, apsistojo penkių žvaigždučių „Montage Palemtto Bluff“ viešbutyje, o netoliese esančioje „Moreland Landing“ pokylių salėje suorganizavo kokteilių vakarėlį 36 svečiams. Po to šventė persikėlė į „Cole’s“ restoraną.

Pavakarieniavusius svečius į viešbučius parvežė specialūs jaunavedžių užsakyti retro stiliaus autobusiukai.

J.Bieberis su mylimąja Hailey ir svečiai, tarp kurių dainininko mama Pattie Mailette ir Hailey tėvai Stephenas bei Kennya Baldwinai, į puotos vietą atvyko mažais laiveliais, papuoštais baltomis vėliavėlėmis su širdelėmis.

View this post on Instagram

the most perfect day with my person :)

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Viešbutis, kuriame apsistojo H.Baldwin ir J.Bieberis, savo didelėje teritorijoje turi keletą atskirų privačių namelių, kuriuose naktis kainuoja 1750 dolerių (maždaug 1600 eurų). Manoma, kad būtent viename jų apsistojo pora. Svečiai apgyvendinti šiek tiek pigesniuose kambariuose pačiame viešbutyje. Juose nakvynės kaina prasideda nuo 314 dolerių (maždaug 280 eurų).

Tiesa, šiame prabangiame viešbutyje rugsėjo 30 d. planuojama tuoktuvių ceremonija bus labiau simbolinė ir skirta poros draugams bei šeimai, nes, pasak užsienio spaudos, oficialiai vyru ir žmona Justinas ir Hailey tapo dar pernai – Niujorko rotušėje juodu išsiėmė santuokos liudijimą.

Manoma, kad santuokos įžadus juodu atnaujins vienoje iš viešbučio teritorijoje esančių koplyčių, talpinančių iki 185 žmonių.

„Daily Mail“ teigia, kad tarp svečių taip pat bus galima sutikti atlikėją Katy Perry ir modelį Kendall Jenner – artimą H.Baldwin draugę. Pasak šaltinių, tuoktuvių ceremonija įvyks leidžiantis saulei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius