-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viešumos vengianti Madonnos dukra Lourdes Leon ruošiasi slaptoms vestuvėms

Dvejus metus trukę santykiai tarp Madonnos dukros Lourdes Leon ir jos vaikino Jonathano Puglia galiausiai pasiekė dienos šviesą. Pasirodo, kad jie slapta ruošiasi vestuvėms, tačiau ir šį kartą viešumos vengianti pora sieks išlaikys privatumą.
Lourdes Leon su vaikinu Jonathanu
Lourdes Leon su vaikinu Jonathanu / „Instagram“ nuotr.

Paslaptyje laikytas merginos vaikinas J.Puglia yra kilęs iš Ohajo ir laisvalaikiu fotografuoja bei važinėja riedlente. Poros draugai atskleidė, kad susitikinėti jie pradėjo 2017 m. atostogų metu.

Gana greitai vaikinas Lourdes supažindino su savo šeima. Riedlentininko mamai Lori ji iškart patiko. Beje, dukros pasirinkimą palaiko ir pati Madonna, ji dalyvaus vestuvių ceremonijoje.

„Instagram“ nuotr./Lourdes Leon su savo vaikinu Jonathanu
„Instagram“ nuotr./Lourdes Leon su savo vaikinu Jonathanu

Apie netrukus vyksiančias slaptas vestuves pranešė poros draugai. Deja, detalių apie šventės pasiruošimą neatskleidė, todėl nenuostabu, kodėl tikslios datos niekas nežino.

Uždaras merginos būdas, studijos Mičigano universitete, retas dalyvavimas fotosesijose rodo, kad ji neketina sekti mamos pėdomis ir dažnai viešai nesirodo. Apie Lourdes gyvenimą daugiau galima sužinoti iš nuotraukų nei iš jos pačios. Fotografai merginą ne vieną kartą užfiksavo susikibusią rankomis su nepažįstamu vaikinu.

„Instagram“ nuotr./Lourdes Leon su vaikinu Jonathanu
„Instagram“ nuotr./Lourdes Leon su vaikinu Jonathanu

„Lourdes ir Jonathanas dievina vienas kitą. Nepaisant jų skirtumų, visi mano, kad jie yra tobula pora. Netgi pati Madonna pritaria dukros pasirinkimui“, – kalbėjo poros draugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius