-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visai ne materiali mergaitė: Madonna į Lisaboną skrido ekonomine klase

Didžiausios pramogų pasaulio žvaigždės, norėdamos išvengti aplinkinių dėmesio, skraido privačiais lėktuvais arba bent jau liukso klase. Tačiau Madonna (59 m.) nustebino eilinius keleivius – popkaralienė parodė esanti visai ne materiali mergaitė, kaip dainuoja vienoje iš garsiausių savo dainų.
Madonna, skrendanti ekonomine klase
Madonna, skrendanti ekonomine klase / „Twitter“ nuotr.
Temos: 2 Madonna Lisabona

15min primena, kad Madonna laisvai gali sau leisti skraidyti liukso klase ir net turi savo lėktuvą, mat ji yra pati turtingiausia garsenybė pasaulyje. Jos turto vertė – net 910 mln. JAV dolerių!

Tačiau keliaudama iš Londono į Lisaboną Madonna nutarė nešvaistyti pinigų ir skristi ekonomine klase, su visais kitais paprastais keleiviais.

Tiesa, vieną prabangą Madonna vis tik sau leido – išsipirko vietą, kurioje yra daugiau vietos kojoms, o greta jos buvusi vieta taip pat buvo tuščia. Gali būti, kad dainininkė išsipirko ir ją, kad turėtų šiek tiek daugiau privatumo ir nereikėtų alkūnėmis remtis su nepažįstamaisiais.

Ekonomine klase skrendančią Madonną nufotografavo viena iš keleivių, negalėjusi patikėti savo akimis. Toje nuotraukoje popkaralienė sėdi vietoje prie lango, susikryžiavusi koją ant kojos ir palinkusi prie savo telefono.

Apsirengusi dainininkė taip pat buvo labai paprastai – nė iš tolo nepriminė tos ryškios ir provokuoti mėgstančios žvaigždės.

Toji nuotrauka sulaukė didžiulio susidomėjimo socialiniuose tinkluose – dainininkės gerbėjai negalėjo atsistebėti.

„Ar įsivaizduojate, kad įlipate į lėktuvą ir tada atsisėdate šalie su****os KARALIENĖS?! AŠ TIESIOG NEGALIU“; „Jei įlipčiau į lėktuvą ir šalia manęs sėdėtų Madonna, aš išprotėčiau“; „Kaip suprasti, negi Madonna neturi savo lėktuvo?“ – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po tviteryje pasidalinta nuotrauka.

Pranešama, kad Madonna į Londoną buvo atvykusi pasimatyti su savo sūnumi Rocco (17 m.), kuris gyvena su tėvu Guy Ritchie ir jo šeima. O pati Madonna šiuo metu gyvena Lisabonoje – čia dainininkė su jaunesniaisiais vaikais persikėlė dėl kito sūnaus Davido Bandos (12 m.), kuris siekia futbolininko karjeros ir dabar mokosi futbolo klubo „Benfica“ jaunimo akademijoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Madonna
AFP/„Scanpix“ nuotr./Madonna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius