Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Vyriausia K.Bryanto dukra baigdama mokyklą jautriai pagerbė mirusio tėvo atminimą

Vyriausioji krepšinio legendos Kobe Bryanto dukra Natalia Bryant penktadienį baigė mokyklą. Minėdama šią svarbią šventę mergina nepraleido progos prisiminti kadaise išsakytus mirusio tėvo žodžius bei pagerbti jo atminimą, praneša „Daily Mail“.
Kobe Bryantas su šeima
Kobe Bryantas su šeima / „Scanpix“/AP nuotr.

18-ametė Natalia Bryant širdyje laiko savo mirusio tėvo ir jaunėlės sesers atminimą. Vyriausioji krepšinio legendos Kobe Bryanto atžala, dalyvaudama mokyklos baigimo renginyje, įsiamžino laikydama kepurę, ant kurios – simbolinis užrašas, sujaudinęs ne vieną mirusio krepšininko gerbėją.

Viskas negatyvaus – spaudimas, iššūkiai – man yra galimybė kilti, – tėtis“, – ant mokyklos baigimo kepurės, aplink Pietų Kalifornijos universiteto emblemą, buvo parašyta K.Bryanto citata. Beje, būtent šioje institucijoje Natalija planuoja mokytis nuo rudens.

Ant kepurės, pačiame deimanto formos emblemos viršuje, taip pat buvo paminėtos raidės K ir G. Pastaroji skirta kartu su merginos tėčiu žuvusiai 13-ametei sesei Gianna atminti.

Besididžiuodama savo dukra Natalios mama pasidalijo pora kadrų ir vaizdo įrašu savo instagramo anketoje.

„Tėvelis, mamytė, Gigi, Bianka ir Capri labai tavimi didžiuojasi, Natalia!“, – prie pasidalytų vaizdų rašė 39-erių Vanessa.

Minėtame vaizdo įraše matoma, kaip Natalia užlipa ant scenos pasiimti savo mokyklos baigimo diplomo. „Sveikiname, Natalija! Su tavimi visi būsime kiekviename tavo žingsnyje“, – taip pat rašė buvęs modelis.

Maždaug po valandos Vanessa pasidalijo kadru, kuriame mama su dukra yra meiliai apsikabinusios mokyklos baigimo ceremonijoje. Natalios veidą puošė graži šypsena.

15min primena, kad krepšinio legenda Kobe Bryantas kartu su savo mažamete dukra netikėtai žuvo 2020-ųjų sausį, kai pateko į straigtasparnio avariją.

Nelaimė įvyko Kalabasase, Kalifornijos pietinėje dalyje, sekmadienio rytą, maždaug 9.47 val. vietos (19.47 val. Lietuvos) laiku.

Pirmoji šią žinią paskelbusi „TMZ Sports“ teigė, kad asmeniniame sraigtasparnyje „Sikorsky S-76“ nelaimės metu buvo dar mažiausiai trys asmenys. Teigiama, kad sraigtasparnis sudužo vos pakilęs, po to, kai jo viduje įsiliepsnojo ugnis.

Nors greitoji pagalba operatyviai prisistatė į įvykio vietą, išgelbėti gyvybių nespėjo.

„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryantas
„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryantas

Vėliau vykusioje spaudos konferencijoje Los Andželo šerifas Alexas Villanueva pranešė apie devynias aukas – pilotą ir aštuonis keleivius.

Vis dėlto jis atsisakė įvardinti žuvusių tapatybes, teigdamas, jog kol kas vyksta tyrimas ir pirmiausia aukas turėtų atpažinti artimieji.

„Supraskite, būtų labai nepagarbu, jei apie artimųjų žūtį sužinotumėte iš TMZ. Laukiame, kol pareigūnai atliks savo darbą“, – kalbėjo šerifas.

Pareigūnų teigimu, privažiuoti prie įvykio vietos nebuvo galimybės, tad ją pasiekti teko pėsčiomis. Kai tai pavyko padaryti, paaiškėjo, kad išgyvenusių nėra.

Los Andželo apygardos priešgaisrinės tarnybos vadovas Darylas Osby sakė, kad ugniagesiams teko pėsčiomis kopti į nelaimės vietą ir neštis medicinos bei gaisrų gesinimo įrangą, kad po aviakatastrofos kilusio krūmynų gaisro liepsnos būtų numalšintos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius