Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

5 įdomiausi nauji automobiliai, užregistruoti Lietuvoje kovo mėnesį

Kiekvieną mėnesį Lietuvoje užregistruojama po kelis tūkstančius naujų automobilių. Dalis jų – akį traukiantys, reti bei galingi automobiliai, kainuojantys 100 tūkst. eurų ar net daugiau.
BMW M2
BMW M2

Autoplius.lt pateikia 5 įdomiausius naujus kovo mėnesį Lietuvoje užregistruotus automobilius.

„Chevrolet Camaro“

Vis dažniau Lietuvos keliuose galima sutikti raumeningais automobiliais pravardžiuojamų modelių. Tai – JAV gamintojų „monstrai“, kurių galinius (dažniausiai) ratus suka didelės V8 jėgainės.

Kovo mėnesį šalyje buvo užregistruotas naujas „Chevrolet Camaro“ su 6,2 litro V8 varikliu. Oficialaus šio gamintojo atstovo Lietuvoje nėra, tačiau Vokietijoje „Camaro V8“ kainuoja nuo 46 tūkst. eurų – gerokai mažiau nei vokiškos kupė alternatyvos su V8 varikliais.

Portale Autoplius.lt parduodamus visus „Chevrolet Camaro“ galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

„Chevrolet Camaro“
„Chevrolet Camaro“

BMW M2

Galingiausias 2 serijos BMW šeimos narys, M2 modelis yra ne veltui laikomas klasikinio E30 M3 įpėdiniu. Kompaktiškas kėbulas, puikios valdymo savybės, galingas variklis, galiniai varantieji ratai ir riboto praslydimo diferencialas primena, kas yra tikrasis vairavimo malonumas.

Beveik nuo 59 tūkst. eurų kainuojantys sportiniai kupė turi 6 cilindrų eilėje variklį su 2 turbokompresoriais. 3,0 litrų agregatas 370 AG ir 465 AG į galinius varančiuosius ratus perduoda per mechaninę arba 7 laipsnių automatinę pavarų dėžę. Iki 100 km/h šis modelis pagreitėja per 4,5 s (versija su automatine pavarų dėže – per 4,3 s).

Valstybės įmonės „Regitra“ duomenimis, kovo mėnesį Lietuvoje buvo užregistruoti net trys BMW M2 automobiliai.

BMW M2
BMW M2

„Tesla Model X“

Vienas iš keisčiausių bei įdomiausių naujų kovo mėnesį užregistruotų automobilių Lietuvoje – iš JAV kilęs „Tesla Model X“. Šis elektromobilis turi gulbės sparno tipo į viršų pasikeliančias („Gullwing“) galines duris.

Tai – šeimyninis automobilis, galintis sugėdinti ne vieną superautomobilį. Galingiausios „P100 D“ versijos iki 100 km/val. pagreitėja tik per 3,1 sekundės, o su pilnai įkrautomis baterijomis gali įveikti 542 kilometrus. Tokio naujo automobilio kaina siekia net 163 tūkst. eurų, o pigiausi „Model X“ kainuoja nuo 106,8 tūkst. eurų.

Portale Autoplius.lt parduodamus visus „Tesla Model X“ galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

„Tesla Model X“
„Tesla Model X“

„Audi SQ7“

Didžiausias ir galingiausias dabartinės „Audi“ gamos visureigis SQ7 yra įrodymas, jog net ir 2,3 tonos sveriantis automobilis gali būti labai greitas. 4 litrų V8 turbodyzelinis motoras šiam visureigiui suteikia maksimalų 250 km/h greitį.

435 AG ir net 900 Nm sukimo momentas sunkiasvorį „Audi SQ7“ iki 100 km/h išjudina per 4,8 sekundės. Lietuvoje 2017 metų kovo mėnesį buvo užregistruoti net 4 nauji 95,5 tūkst. eurų kainuojantys SQ7. Įdomu tai, kad vienas iš jų užregistruotas kaip komercinis (N1) automobilis.

„Audi SQ7“
„Audi SQ7“

„Porsche Panamera Turbo“

Visiškai naujas antros kartos keturduris „Porsche Panamera Turbo“ – galingiausias Lietuvoje užregistruotas naujas lengvasis automobilis.

Šio modelio 4,0 litrų V8 benzininis variklis su dviem turbokompresoriais išspaudžia net 550 AG ir 770 Nm. 100 km/h „Porsche Panamera Turbo“ pasiekia tik per 3,8 sekundės, o maksimalus jo greitis siekia net 306 km/h.

Bazinė tokios versijos kaina prasideda nuo 155 tūkst. eurų.

Portale Autoplius.lt parduodamus visus „Porsche Panamera“ galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

„Porsche Panamera Turbo“
„Porsche Panamera Turbo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius