-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus „Regitroje“ vairavimo egzamino teks laukti tris mėnesius, eilės nuslūgs tik vasarį

„Regitros“ filialus visoje Lietuvoje užplūdo vairuotojo pažymėjimo siekiantys žmonės. Ypač ilgos eilės yra Alytuje, kur nebe pirmą kartą sėkmę bandantis mokinys kitos galimybės gauti vairuotojo teises turi laukti net tris mėnesius. Eilės nuslūgs tik po Naujųjų metų.
„Regitros“ praktinio B kategorijos egzamino automobiliai - „Ford Focus“
Alytaus „Regitroje“ galimybės laikyti praktinį vairavimo egzaminą teks palaukti tris mėnesius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min.lt jau rašė apie labai ilgas eiles Vilniaus „Regitros“ padalinyje. Dėl geresnių oro sąlygų vasarą „Regitrą“ užplūsta vairavimo pažymėjimą norintys įgyti gyventojai, todėl laukti tenka ilgiau nei įprastai. Kartais vairavimo egzamino gali tekti palaukti ir beveik mėnesį. Dėl to kenčia ką tik vairavimo mokyklas pabaigę jaunuoliai, kurie per tiek laiko gali ir pamiršti, ką išmokę. O papildomos pamokos kainuoja kelias dešimtis eurų.

Tačiau mėnuo laukimo Vilniuje yra juokas, palyginti su eilėmis Alytuje.

„Kodėl nėra vietų praktikos egzaminų laikymui Alytuje? Vilniuje ir tai 2 mėnesius reikia laukti, o čia – 3 mėnesius. Kiek nepažiūrėsi, jų automobiliai stovi vietoje, o vietų praktikos egzaminui nulis, kas čia per nesąmonė?“ – skundėsi skaitytojas Mindaugas.

Tuo metu „Regitra“ atsako, kad vos spėja suktis. Norinčiųjų laikyti egzaminą yra labai daug, todėl ilgos ir eilės.

„Regitros“ Alytaus filialo duomenimis, šiame filiale laisvų vietų pirmą kartą laikyti egzaminą yra rugsėjo pradžioje (panašiai ir Vilniaus filiale). Tiems vairuotojams, kurie egzaminą laikys jau nebe pirmą kartą, Alytuje laisvų vietų yra spalio pabaigoje, o Vilniuje – rugsėjo pabaigoje, tad Alytuje šios eilės iš tiesų ilgesnės nei Vilniuje“, – laiške 15min.lt rašo Laimutė Užupė, „Regitros“ viešųjų ryšių specialistė.

Pasak jos, Alytaus filialo egzaminuotojai dirba viršvalandžius: „Čia planuojama darbuotojų priimti ir papildomai.“

„Regitra“ tikisi, kad eilių „atoslūgis“ gali būti vasario-kovo mėnesiais.

„Tuomet paprastai kreipiasi gerokai mažiau klientų, nei jų sulaukiame vasarą, kai laikyti vairavimo egzaminų į Lietuvą sugrįžta ir užsienyje uždarbiaujantys lietuviai“, – sakė L.Užupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius