Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aston Martin“ pristatė futuristinį elektra varomą krosoverį „DBX“

Ženevos automobilių parodoje „Aston Martin“ pademonstravo, kaip įsivaizduoja ateities krosoverį. Jų idėjos išreikštos „DBX“ koncepciniame modelyje.
„Aston Martin DBX“
„Aston Martin DBX“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aston Martin“ Ženevoje pristatytas „DBX“, kaip deklaruoja gamintojai, krosoverio tipo automobilis. Tačiau jo kėbulas turi nemažai sąsajų su kupė.

Viena iš įdomiausių detalių – automobilis bus varomas elektra, kuri aptarnaus visų varomųjų ratų sistemą. Tiksliau sakant, kiekvienas ratas turės po atskirą elektros variklį. Taip pat elektra bus gaminama ir stabdymo metu.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Aston Martin DBX“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Aston Martin DBX“

Patys koncepto kūrėjai teigė, kad nemažai įkvėpimo jiems davė automobilis „Aston Martin One-77“: nors šio kėbulo linijos kur kas dailesnės ir labiau užapvalintos, tokiose detalėse, kaip kad šoninių langų forma, galima įžvelgti nemažai panašumų.

Gamintojai teigia, kad jau yra patvirtinta serijinė „DBX“ gamyba. Tiesa, jis nuo kovejerio riedėti gali šiek tiek pasikeitęs.

Kaip bebūtų, verta pasvarstyti, ką reiškia toks „Aston Martin“ žingsnis. Galbūt kitas britų automobilio gamintojo žingsnis rinkoje bus visureigis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius