Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukcione parduodamas karalienės Elžbietos II „Jaguar“: komplektacija ir kitos smulkmenos

Šviesios atminties Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II neslėpė savo susidomėjimo automobiliais. Labai dažnai ji pati sėsdavo prie vairo, netgi sulaukusi solidaus amžiaus.
Karalienė Elizabeth II ir jos asmens sargybinis
Karalienė Elžbieta II ir jos asmens sargybinis / Vida Press nuotr.

Karalienės garaže, be daugybės „Land Rover“ ir „Bentley“ puikavosi ir universalas „Jaguar X-Type“, pagamintas 2009 m. Jaguaras nuvažiavęs daugiau nei 72 500 mylių (116 750 km). Dabar jis parduodamas istorinių automobilių aukcione.

Automobilis žalios spalvos, jį varo 3 l darbinio tūrio V6 variklis, rašo „Car magazine“. Jokių abejonių – automobilis tikrai iš karališkojo garažo. Todėl, jei dabar rinkoje toks modelis parduodamas vidutiniškai už 5000-7000 svarų sterlingų, karališkasis egzempliorius vertinamas gerokai daugiau. Žurnaluose ir naujienų portaluose galima rasti ne vieną šio „Jaguar“ nuotrauką. Pavyzdžiui, karalienės, važiuojančios į bažnyčią sekmadienio rytą.

Aukciono rengėjai nurodo, kad visų ratų pavara varomas karališkasis „Jaguar“ yra nepriekaištingos būklės, patikrintas autorizuotame servise.

Automobilio komplektacija – pati gausiausia (13-os metų modeliui): multimedija su navigacija, liukas, plaunami ksenonai ir daugybė elektroninių pagalbininkų.

Daugeliui rūpi – o kokia kaina? Pradinės kainos aukciono rengėjai nenurodo – ją pasiūlys pirmasis pirkėjas, o kiti sumą didins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius