Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche“ skirs pinigų kovai su koronavirusu: parduoda paskutinį „911 Speedster“

„Porsche“ prieš kelias dienas paskelbė, kad paskutinis ankstesnės kartos 911 automobilis nuo balandžio 15 d. pateks į aukcioną. Visi pinigai bus skirti kovos su koronavirusu fondui JAV.
„Porsche 911 Speedster“
„Porsche 911 Speedster“ / Gamintojų nuotr.

Paskutinįjį 2019 m. pagamintą 991 kartos „Porsche 911 Speedster“ įsigijęs asmuo gaus ne tik automobilį, rašoma motor1.com.

Kaip skelbiama, laimėjęs pirkėjas dar gaus 9 tūkstančių dolerių vertės „911 Speedster“ dizaino laikrodį-chronografą, ir tai ne viskas. Laimėtojas kartu su vienu laimingu svečiu taip pat turės galimybę pasižvalgyti po „Porsche AG Weissach“ būstinės užkulisius.

Ši asmeninė kelionė apims ir „išbandymą trasoje“ kartu su dr. Frank-Steffenu Walliseriu ir Andreasu Preuningeriu – 911 ir GT modelių linijų vadovais.

Taip pat pirkėjas gaus išskirtinę knygą su „Porsche 911 Speedster“ originaliais eskizais bei užfiksuotomis automobilio kūrimo nuotraukomis.

Paskutinis „991 Speedster“ yra vienas iš 1948-ių pagamintų egzempliorių, skirtų pažymėti kompanijos sportinių automobilių 70-ies metų gamybos jubiliejų.

Visa suma, gauta už automobilį, bus paaukota fondui. Aukcionas vyks internete, jo pradžia – balandžio 15 d. O pabaiga – balandžio 22 d.

Pirminė siūloma kaina – 251 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius