-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balys Bardauskas į Vilnių, „Perkūno“ trasą, pakvietė tris Dakaro ralio dalyvius

Bekelės motociklininkai jau šį savaitgalį griaudės Vilniuje. Palaikyti kitų ir dalyvauti varžybose atvyksta Balio Bardausko pakviesti Dakaro ralio dalyviai iš Čekijos bei Prancūzijos.
Balys Bardauskas
Balys Bardauskas / Vinicius Branca nuotr.

Jau šį šeštadienį Vilniuje, prie Gariūnų esančioje „Perkūno“ trasoje, vyks priešpaskutinis (penktasis) Lietuvos Cross Country čempionato ir Taurės etapas. Naujoje Vilniaus pakraštyje įsikūrusioje trasoje pirmą kartą varžysis geriausi Lietuvos Enduro sportininkai ir sieks laimėti Vilniaus miesto mero taurę.

Trasos įkūrėjas, motociklininkas ir šių metų Dakaro ralio dalyvis Balys Bardauskas žada, kad tai bus įspūdingiausias šių metų čempionato etapas: „Buvo atvažiavę daug sportininkų iš visos Lietuvos treniruotis ir visiems labai patiko naujoji trasa. Jau dabar visi važiavę trasoje tvirtina, kad tai bus geriausios šių metų varžybos. Dalyvių laukia daug įdomių įkalnių, nuokalnių, motokroso trasos atkarpa, o sunkiausiose vietose bus įrengti apvažiavimai.“

Prie šių varžybų organizavimo ir palaikymo prisidėjo ir trasos planą paruošė Rumunijos kalnuose pasivažinėjimus lietuvių sportininkams rengiantis motociklininkas ir veteranų klasės dalyvis Vygintas Šivickas. Didžiausia staigmena tapo dalyvavimą varžybose patvirtinę ir palaikymą organizatoriui išreiškę Dakaro ralio dalyviai: prancūzas Bruno Raymond, čekas Jan Vesely bei Gabriela Novotna iš Čekijos.

Asmeninio albumo nuotr./Čekės Gabrielos Novotnos patirta trauma Dakare neišgąsdino
Asmeninio albumo nuotr./Čekės Gabrielos Novotnos patirta trauma Dakare neišgąsdino

Varžybose laukiami visi vilniečiai bei miesto svečiai! Visiems žiūrovams įėjimas nemokamas, o mažieji sirgaliai bus vaišinami saldžiaisiais ledais.

Pirmieji motociklininkų startai – 11 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius