Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dekra“ ataskaitoje „Astra“ ir „Insignia“ gavo aukščiausius kokybės įvertinimus

Vokietijos „DEKRA“ organizacijos 2012 metų kokybės ataskaitoje („DEKRA Used Car Report 2012”), „Opel Astra“ įvertinta kaip mažiausiai gedimų turintis modelis, kurio patikimumo indeksas yra 96,9 proc. „Opel“ tai yra trečiasis toks pasiekimas – per pastaruosius du metus tokių įvertinimų jau yra sulaukę „Corsa“ (2010) ir „Insignia“ (2011) modeliai, teigiama „Opel“ pranešime spaudai.
„Opel Astra GTC“ bandomieji važiavimai Maljorkoje
„Opel Astra GTC“ bandomieji važiavimai Maljorkoje / Gamintojo nuotr.
  • Mažiausiai gedimų turinti „Opel Astra“ tapo nugalėtoju
  • Jau trečiasis „Opel“ įvertinimas
  • „Insignia“ dar kartą gavo aukščiausią įvertinimą vidutinės klasės automobilių segmente

Šiais metais „Opel Astra“ nežymiu skirtumu aplenkė „Opel Insignia“. Tačiau su 96 proc. patikimumo indeksu  „Insignia“ tapo nugalėtoju vidutinio dydžio automobilių klasėje. Kitų gamintojų modeliai buvo nurungti dideliu skirtumu. „Tai, kad mūsų automobiliai „DEKRA“ gedimų ataskaitose tampa lyderiais trečius metus iš eilės, įrodo, jog mes gaminame itin kokybiškus automobilius“, - sakė Alainas Visseris, „Opel/Vauxhall“ rinkodaros, pardavimų bei techninės priežiūros viceprezidentas Europoje. – „Esame įsipareigoję užtikrinti savo produktų patikimumą, nes tai yra pagrindinė „Opel“ vertybė.“

Metinius automobilių gedimų tyrimo rezultatus „DEKRA“ nustato preciziškai vertindama aštuonių automobilių klasių modelius suskirstytus į tris grupes pagal automobilio ridą. Ši patikra apima daugiau nei 15 mln. naudotų automobilių bei 230 skirtingų modelių. Automobilių tyrimų kompanijos „DEKRA“ ataskaitoje vertinami dažniausiai pasitaikantys naudotų automobilių trūkumai, tokie kaip išmetamųjų dujų sistemos korozija ar pakabos gedimai. Atsižvelgiant į tokius gedimus „DEKRA“ gali teisingai vertinti automobilio ilgaamžiškumą ir patvarumą. Gedimai susiję su įprastu nusidėvėjimu, kaip pvz. padangų ar valytuvų susidėvėjimas, nėra įtraukiami į vertinimo kriterijus.

„DEKRA“  yra pirmaujanti pasaulinė organizacija, atliekanti tyrimus saugos, kokybės bei aplinkosaugos srityse. 50 valstybių esančiose organizacijos atstovybėse dirba per 24 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius