Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrinių pikapų rinka kaista: „Ford“ meta iššūkį „Tesla“, tačiau „Ford F-150“ paskirtis bus kita

„Ford“ pristato visiškai elektrinį pikapą „Ford F-150“. Šis automobilis gamintojo vadinamas „tikru darbiniu sunkvežimiu“. „Ford“ pabrėžia nesantis suinteresuotas „konkuruoti dėl gyvenimo būdo klientų“.
Ford F-150 (2021)
Ford F-150 (2021)
Temos: 2 Ford Elektromobilis

„Ford“ Amerikos ir tarptautinių rinkų prezidentas Kumaras Galhotra žiniasklaidai sakė, kad būsimas visiškai elektrinis „Ford“ pikapas „F-150“ bus „tikras darbinis“, o ne „gyvenimo būdo sunkvežimis“, kaip „Tesla Cybertruck“ ar „GMC Hummer EV“.

„Nors visi kiti elektriniai pikapai konkuruoja dėl gyvenimo būdo klientų, visiškai elektrinis „F-150“ yra sukurtas sunkiai dirbantiems klientams, kuriems reikia sunkvežimio, kad atliktų darbą“, – sako Kumaras Galhotra.

„Ford“ F serijos sunkvežimiai daugiau nei 40 metų buvo geriausiai parduodami JAV pikapai. Vien 2019 metais „Ford“ jų pardavė beveik 900 000.

Pasak Kumaro Galhotros, „F-150“ iš gamyklos išriedės 2022 metų viduryje ir sumažins priežiūros išlaidas perpus, lyginant su dujomis varomais „Ford“ automobiliais.

Elektrinių pikapų rinka kaista

Pirmuosius „Cybertruck“ pikapus „Tesla“ ketina pristatyti 2021 m. pabaigoje. „General Motors“ tikisi, kad tuo pačiu metu išleis savo neseniai paskelbtą elektrinį „Hummer“ pikapą ir visureigį.

Kas gali pasiūlyti galingesnį ir pajėgesnį sunkvežimį, vis dar neaišku. „Cybertruck“ 2019 m. lapkričio mėn. virvės traukimo rungtyje nurungė „Ford F-150“.

Tą pačią dieną „Ford X“ viceprezidentas Sunny Madra pavadino tai nesąžininga kova ir metė „Tesla“ naują iššūkį.

VIDEO: 2021 Ford F-150 | First Look

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius