Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotografo Arnoldo Ivanausko išleistame kalendoriuje – prabangūs ir greiti automobiliai

Automobilių fotografas Arnoldas Ivanauskas, šalyje ir už jos ribų žinomas kaip AI MEDIA, visuomenei pristatė 2018-ųjų metų kalendorių. Jame sugulė geriausios nuotraukos, kuriose įvairioje aplinkoje įamžinti brangūs, ištaigingi ir greiti automobiliai.
Kalendoriaus automobiliai
Kalendoriaus automobiliai

Fotografas atskleidė, kuo šių metų kalendorius yra kitoks nei ankstesnių laikotarpių. Pasak Arnoldo Ivanausko (AI MEDIA), šiemet nuspręsta fotosesijoms rinktis ryškesnių spalvų automobilius.

Aš galvoju, kad įdomiam automobiliui ryški spalva prideda papildomo žavesio.

„Norėjosi, kad automobiliai nebūtų vien baltos, juodos arba pilkos spalvos, kaip mes įpratę matyti kasdienybėje. Aš galvoju, kad įdomiam automobiliui ryški spalva prideda papildomo žavesio, nes tada labiau atskleidžia automobilių linijas ir formas. Todėl šiame kalendoriuje galite pamatyti itin daug ryškios spalvos sportiškų automobilių.

Kalbant apie pačius automobilius, tai atrinkti buvo tokie automobiliai, kurie patiktų žmonėms, turintiems skirtingą skonį, nes savaime suprantama, kad vienas automobilis negali patikti visiems“, – pasakojo automobilių fotografas.

Arnoldas Ivanauskas
Arnoldas Ivanauskas

Kalendoriuje kiekvieną mėnesį puošia skirtingas automobilis, su kuriuo buvo atlikta profesionali fotosesija. Šiame kalendoriuje yra tokie automobiliai kaip naujausioji „Audi R8 V10 Plus“, viena iš greičiausiųjų „Audi“ Lietuvoje – „Audi RS7“, daugelio mėgstamas „Mercedes Benz G63 AMG“, vienas iš nedaugelio šiais metais, 69 numeriu pažymėtas ir išriedėjęs iš „Alpina“ atstovybės „BMW B7 BiTurbo ALPINA“.

Taip pat čia puikuojasi kiek elegantiškesnis „Maseratti Quattroporte“, „Porsche“ automobiliai, o amerikietiškų automobilių mylėtojai atras „Dodge Challenger RT“, „RAM“.

AI MEDIA kalendorius
AI MEDIA kalendorius

„Automobilių fotosesijos buvo atliktos Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Trakų, Šiaulių, Panevėžio, Rygos miestuose.

Kiekvienas automobilis reikalauja tam tikros aplinkos, tad nemažą laiką dalį užima lokacijų paieška.

Į tam tikras fotografijas pažvelgus atrodo, kad jos padarytos svetur, bet beveik visos fotosesijos yra atliktos mūsų Lietuvoje, kur turime iš tiesų nuostabių erdvių, vietų kūrybai.

Kiekvienas automobilis reikalauja tam tikros aplinkos, tad nemažą laiką dalį užima lokacijų paieška. Jei tam tikra vieta tinka vienam automobiliui, tai greičiausiai kitas automobilis gali toje vietoje ir „nesižiūrėti“, todėl vietos pasirinktos siekiant maksimaliai atskleisti greitų ir prabangių automobilių grožį. Fotografijose automobiliai įamžinti tokiose vietose kaip Verkių regioninis parkas, S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas, naujasis Šiaulių DRMC Autodromas, žvyro karjerai šalia Senųjų Trakų“, – sakė Arnoldas Ivanauskas.

Kalendoriaus automobiliai
Kalendoriaus automobiliai

Kalendorių pristatęs Arnoldas Ivanauskas atskleidė, kad visi į puslapius sudėti automobiliai įamžinti išskirtinai tik Lietuvoje.

Fotografas užsiminė, kad kalendorių savo gerbėjams pristato jau trečius metus iš eilės, tačiau ruošiasi pertraukai.

„Sprendimas paskutinį kartą daryti tokį kalendorių atsirado ne dėl to, kad pradėjo stigti idėjų, kaip viską padaryti, bet dėl laiko stokos.

Kiekvieną kartą stengiuosi viską padaryti vis geriau nei buvo prieš tai, o tai automatiškai reikalauja daugiau laiko, kurio tiesiog nėra“, – užsiminė Arnoldas Ivanauskas.

Automobilių sąrašas:

  • Audi RS7
  • Audi R8 V10 Plus
  • BMW M4
  • BMW ALPINA B7
  • Maserati Quattroporte
  • Dodge Challenger RT
  • Porsche Cayman GT4
  • Porsche Panamera 4S
  • Mercedes Benz CLS63 AMG
  • Dodge RAM
  • Mercedes Benz G63 AMG
  • Mercedes Benz S63 Coupe Brabus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius