Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Paryžiaus automobilių parodos: autonominis „Peugeot“ ir hibridiniai varikliai

Spalio 2 d. prasidėjusioje Paryžiaus automobilių parodoje „Peugeot“ pristatė autonominį save vairuojantį elektrinį koncepcinį automobilį „e-LEGEND CONCEPT“, naujus įkraunamuosius hibridinius variklius ir naująjį universalą „508 SW“, rašoma pranešime.
Nauji „Peugeot“ automobiliai
Nauji „Peugeot“ automobiliai / Gamintojo nuotr.

Naujasis „Peugeot 508 SW“ – šaunus universalas

„Peugeot“ Paryžiuje pristato naująją 508 modelio versiją su universalo kėbulu, Lietuvos salonuose šis modelis pasirodys kitų metų pradžioje. Naujojo automobilio dizainui pasirinkta „shooting brake“ kėbulo forma, ji suderinta su aukščiausios klasės komforto savybėmis, universalo erdvumu ir kupė sportiškumu bei aukšto lygio technologiniais sprendimais. Naujasis modelis puikiai valdomas ir turi spyruoklinę pakabą, jame įrengta naujausios kartos vairuotojo vieta „i-Cockpit“.

Gamintojo nuotr./Nauji „Peugeot“ automobiliai
Gamintojo nuotr./Nauji „Peugeot“ automobiliai

Peugeot e-LEGEND CONCEPT“ – 100 proc. autonominis save vairuojantis automobilis

4,65 metro ilgio „e-LEGEND CONCEPT“ parodo, kaip bendrovė įsivaizduoja visiškai elektrinį, pagal vairuotojo pageidavimus pritaikomą ir į tinklą jungiamą autonominį save vairuojantį automobilį. Koncepcinio automobilio dizainas yra savotiška „504 Coupé“ stiliaus interpretacija: lengvas, sportiškas ir jausmingas siluetas bei atgal nukreiptas salonas su didelėmis stiklo detalėmis. Priekiniai ir galiniai žibintai primena „Peugeot“ logotipą su trimis liūto nagais.

Vairuotojas gali rinktis iš keturių važiavimo režimų, du iš jų yra savarankiško vairavimo ir du – rankinio vairavimo režimai. „FOCAL“ garso sistema ir 49 colių keleivių kryptimi išlenktas ekranas leidžia važiuojantiems automobiliu žiūrėti filmus, kitą turinį ar net kelio vaizdą priklausomai nuo pasirinkto važiavimo režimo. Siekdami subalansuoti veržlias skaitmenines tendencijas, interjerui dizaineriai parinko šiltą velvetą ir medieną.

Naujieji „Peugeot“ įkraunamieji hibridiniai varikliai

„Peugeot“ pristato Paryžiuje naujus įkraunamuosius (angl. plug-in) hibridinius variklius: HYBRID4 su keturių ratų pavara yra skirtas krosoveriui „Peugeot 3008“, o HYBRID su priekinių ratų pavara – kupė-sedanui „Peugeot 508“ ir universalui „508 SW“. Automobilius su naujaisiais hibridiniais varikliais Lietuvoje bus galima įsigyti nuo kitų metų 4 ketvirčio.

Naujieji „Peugeot“ plug-in hibridai dėl elektrinės pavaros nulinės emisijos (ZEV), keturių ratų pavaros HYBRID4 efektyvumo, sportinio režimo dinamiškumo ir hibridinio režimo universalumo pagerina važiavimo patirtį. Atsižvelgiant į tai, ar bus važinėjama plentu, mieste ar kaimo keliais, galima rinktis modelį su priekinių arba keturių ratų pavara, 225 AG arba 300 AG varikliu ir kupė-sedaną, universalą arba krosoverį. Abu naujieji varikliai atskleidžia „Peugeot“ viziją apie nevaržomą, komfortišką ir dar efektyvesnį važiavimą automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius