Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Hyundai“ parodė naujojo „Tucson“ dizaino eskizus

„Hyundai Motor“ atskleidė būsimo visiškai naujo miesto visureigio „Tucson“ dizaino idėjas, o patį automobilį parodys 2015 Ženevos automobilių parodoje kovo 3 dieną.
„Hyundai Tucson“ eskizas
„Hyundai Tucson“ eskizas

Štai ką sako „Hyundai Motor“ grupės prezidentas ir vyriausias dizaineris Peteris Schreyeris apie visiškai naują „Tucson“: „Mūsų naujasis miesto visureigis bus didelis žingsnis pirmyn įtvirtinant Hyundai prekės ženklą visame pasaulyje. Visiškai naujas „Tucson“ SUV  atrodo veržlus, sportiškas  ir parodantis savo vertę. Jo dizaino eskize matome aptakius paviršius drąsias proporcijas, aštrias linijas, o svarbiausia – šešiakampes groteles – mūsų prekės ženklo žymę.“

Stipraus ir sportiško  SUV išvaizdą sustiprina vertikalus siluetas ir lygi blizganti šoninė linija. Priekyje „Hyundai Motor“ būdingos šešiakampės priekinės grotelės su chromuotu apvadu. Sujungtos su priekinių žibintų bloku jos sukuria galingumo įspūdį.

Nuo pirmojo „Santa Fe“ pasirodymo 2000 metų pradžioje „Hyundai Motor“ Europoje pardavė per milijoną miesto visureigių, taip užsitikrindama pirkėjų pasitikėjimą SUV segmente.

VIDEO: Peteris Schreyeris apie „Hyundai Tucson“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius