Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hyundai“ suskaičiavo 9 savybes, kuriomis atnaujintas „i20“ skiriasi nuo pirmtako

„Hyundai“ pristatė atnaujinto dizaino "i20" modelių gamą. Gamintojas, kalbėdamas apie atnaujintą modelį, suskaičiuoja 9 privalumus šį lygindamas su ankstesne karta, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
„Hyundai i20 Active“
„Hyundai i20 Active“ / Gamintojo nuotr.

Tarp naujovių – ne tik nauji žibintai ar buferiai, bet ir platesnis saugumo sistemų sąrašas.

1. Atnaujinta išorė

Penkių durų „i20“ turi naujas, „Hyundai“ ženklui būdingas, laiptuotas radiatoriaus groteles. Tiek penkių durų „i20“, tiek „i20 Active“ turi atnaujintus galinius buferius ir žibintus.

2. Trys kėbulo tipai

„i20“ galima rinktis iš trijų kėbulo tipų: penkių durų hečbeko, trijų durų kupė ir „i20 Active“ krosoverio. Pirkėjams taip pat bus pasiūlyti du skirtingi benzininiai varikliai.

3. Nauja pavarų dėžė

Visoje „i20“ modelių serijoje montuojamas 1 litro „Kappa T-GDI“ variklis. Jį galima rinktis iš dviejų variantų: 100 AG su penkių laipsnių mechanine pavarų dėže ir 120 AG su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže.

Taip pat pirmąkart „Hyundai i20“ galima įsigyti su 7 laipsnių automatine pavarų dėže su dviguba sankaba (7DCT). Tokiame modelyje vairuotojas galės rinktis „Normal“ ir „Sport“ važiavimo režimus.

4. „Idle Stop and Go“ sistema

„Idle Stop and Go (ISG)“ sistema yra visų trijų „i20“ modelio versijų standartinėje įrangoje. ISG automatiškai išjungia variklį, kai automobilis sustoja, ir užveda, kai pajudama.

5. Didesnės personalizacijos galimybės

Penkių durų „i20“ hečbekas turės panoraminį stogą. Taip pat jį bei „i20 Active“ modelį galima užsisakyti su „Phantom Black“ juodu stogu, taigi automobilis bus dar labiau išskirtinis.

Kėbulą galima rinktis iš dešimties išskirtinių spalvų, iš kurių trys yra visiškai naujos: „Tomato Red“ raudonos, „Champion Blue“ mėlynos ir „Clean Slate“ melsvos bei jau pažįstamų „Passion Red“ raudonos, „Aqua Sparkling“ baltos, „Cashmere Brown“ rudos, „Sleek Silver“ sidabrinės, „Stardust“ pilkos, „Polar White“ baltos ir„Phantom Black“ juodos.

6. Trijų tipų salonas

„Blue“ įrangos versijoje automobilio interjere yra mėlynos spalvos intarpas, kuris eina per visą prietaisų skydelį ir vidines durų rankenėles. Taip pat galima rinktis „Red Point“ arba „Blue Point“ interjerų raštus, kuriuose yra raudonos ir mėlynos spalvų akcentų.

7. „Hyundai SmartSense“ saugos sistemos

Gamintojas naujajame „i20“ įdiegė „Hyundai SmartSense“ saugumo sistemą, kurią sudaro patobulintos aktyvaus ir pasyvaus saugumo technologijos.

8. Daugiau galimybių išmaniesiems

„i20“ turi naujų ir patobulintų junglumo funkcijų. Pristatyta nauja informacijos ir pramogų sistema su 7 colių įstrižainės ekranu. Pastarojoje veikia „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“.

9. Nėra ridos apribojimų

Visi trys „i20“ serijos modeliai Europoje parduodami su penkerių metų perleidžiama garantija be ridos apribojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius