Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 04 02 /21:00

Į Vilnių sekmadienio vakarą – vėžlio greičiu

Sekmadienio vakaras tapo vairuotojų, mėginusių magistrale iš Kauno įvažiuoti į Vilnių, kantrybės išbandymu. Spūstis, kai kurių skaitytojų teigimu, prasidėjo vos pravažiavus Vievį, tai yra likus apie 20 km iki Vilniaus vakarinio pakraščio.
Spūstis
Spūstis / 15min skaitytojo nuotr.

Eismo sutrikimo priežastimi tapo magistralės 16,3–18 km kairės pusės remontas. Dėl remonto metu susiaurintos važiuojamosios dalies ir greičio apribojimų šioje vietoje sekmadienio vakarą ėmė strigti eismas ir formuotis spūstis, kuri nusidriekė ne vieną kilometrą.

Dalis „gudruolių“ spūstį bandė aplenkti važiuodami šonine juosta, kuria pagal KET eismas yra draudžiamas. Taip pat keli automobiliai šioje juostoje sustojo neatlaikę išbandymų.

Kaip vėliau paaiškėjo prie spūsties formavimosi prisidėjo ir Vilniaus pakraštyje įvykusi avarija, į kurią pateko motociklininkas ir du automobiliai.

VIDEO: Avarija magistralėje Vilnius–Kaunas ties Vilniaus riba

Panašu, kad spūstys šioje magistralės vietoje artimiausiu metu gali pasikartoti dar ne kartą – kelio darbų pabaiga numatyta tik šių metų birželio antroje pusėje.

Vakarinėje Vilniaus dalyje gyvenantys keliauninkai gali šią spūstį aplenkti nuo Vievio sukdami senuoju keliu per Sudervę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius