-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Vokietijos ambasados sugužėję MINI fanai: „Vokiški automobiliai yra nuobodūs“

Ketvirtadienio popietę prie Vokietijos ambasados susirinkę 14-os istorinių MINI automobilių fanai buvo pasitikti aplinkinių šypsenomis ir kamerų objektyvais. Čia jie pradėjo savo viešnagę Lietuvoje, kurios tikslas – tarpautinis MINI automobilių suvažiavimas savaitgalį Zarasuose.
„MINI“ automobiliai prie Vokietijos ambasados
„MINI“ automobiliai prie Vokietijos ambasados / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Visus automobilių savininkus ir juos atlydėjusius žmones pasitiko Vokietijos ambasadorė Lietuvoje Jutta Schmitz. Tardama sveikinimo žodį ji patikino, kad lietuviai domisi viskuo, kas vyksta Europoje ir Vokietijos ambasados tikslas – plėsti dviejų šalių tarpusavio santykius.

Ambasados patalpose netrūko gerų emocijų, bendravimo ir kalbų apie automobilius, todėl nepraleidau progos ir pakalbinau pora į Lietuvą atvykusių vairuotojų iš Vokietijos.

1992 metų „Mini Cooper S Cabrio“ vairuotojas Frankas atskleidė, kad po jo automobiliu slepiasi 1,4 litro darbo tūrio, 70 arklio galių variklis, o meilę MINI automobiliams, įskiepijo jo moteris. Paklausus apie vokiškus automobilius, iš veido dingo šypsena ir Frankas tik pasakė „Vokiški automobiliai? Jie visi yra nuobodūs“.

Kitas MINI automobilio vairuotojas Matthias yra didesnis vokiškų automobilių mėgėjas ir atskleidė, kad tai, ką dabar kuria „Mercedes-Benz“, „Audi“ ar „Porsche“, yra išties stulbinama, tačiau pirmenybę jis teiktų seniems vokiškiems automobiliams, kad ir kokie inovatyvūs ir techniškai tobuli bebūtų naujieji.

Visi prie ambasados sustatyti automobiliai ir dar apie 380 „MINI Cooper“ automobilių, nuo penktadienio apsistojo Zarasuose, kur juos išvysti galės visi norintys.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius