Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos policijos „Lamborghini Huracan“ superautomobilis panaudotas neįprastai misijai

„Lamborghini Huracan“ – tai aštriomis linijomis pasižymintis itališkas superautomobilis. Ne vienam žmogui tai yra svajonių automobilis, o Italijos policija vieną tokį turi. Ir ne tik dėl vaizdo – visai neseniai „Huracan“ policijai iš tikrųjų pasitarnavo. Tai yra labai itališka istorija.
Italijos policijos naudojami „Lamborghini Huracan“
Italijos policijos naudojami „Lamborghini Huracan“ / Wikimedia Commons nuotr.

Dubajaus policija dažnai puikuojasi savo superautomobilių kolekcija. Patiklūs žmonės dažnai apie juos diskutuoja ir internete, kartodami, kad tokie automobiliai yra reikalingi, nes greičio viršytojai ten irgi vairuoja superautomobilius. Iš tikrųjų, Dubajaus policijai tie automobiliai nėra reikalingi, jų yra nedaug ir pagrindinė jų funkcija yra turistų linksminimas.

Italijos policijos „Lamborghini“ irgi nėra praktiškas automobilis. Superautomobiliai policijai tiesiog nėra reikalingi. Tiesą sakant, dėl praktinių priežasčių jie nėra reikalingi niekam. Tuo labiau, kad policija galėtų įsigyti kur kas pigesnių ir beveik tiek pat greitų sedanų ir universalų.

Tačiau šįkart „Lamborghini Huracan“, kuris Italijos policijai priklauso nuo 2017 metų, įvykdė rimtą misiją – iš Padujos į Romą pristatė donoro inkstą. Apie 500 km kelionė truko kiek daugiau nei 2 valandas, nors įprastai tam reikėtų bent 5-6. Ir jei daugiau nei 200 km/val. greičiu autostradomis lekiantis policijos „Lamborghini“ jums neatrodo kaip labai itališkas vaizdas, jūs nežinote, kas yra Italija.

Tiesą sakant, kai policija gavo „Huracan“, buvo kalbama, kad jis bus naudojamas patruliavimui greitkeliuose (nes taip kiečiau) ir greitam reagavimui į eismo įvykius. Be to, organų transportavimas nuo pat pradžių buvo viena iš „Lamborghini“ funkcijų, nes ne visos senuose pastatuose įsikūrusios ligoninės turi sraigtasparnių aikšteles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius