Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeremy Clarksoną žavi ne tik automobiliai: atrado naują pomėgį, kuriuo didžiuojasi

Mūsų dienomis, kai pasaulį, panašu, krečia nauja krizė, o automobilių pardavimai tragiškai smunka, kyla klausimas – ką veikti tiems, kurių gyvenimas, vienaip ar kitaip, buvo susijęs su transportu.
Džeremis Klarksonas
Jeremis Clarksonas / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip rašo Trucker, puikų pavyzdį šiuo metu parodė „The Grand Tour“ laidos vedėjas Jeremy'is Clarksonas. Dirbdamas ir kasdienį darbą, kurio, tikėtina, artimiausiu metu bus mažiau, vyras rado laiko užsiimti žemės ūkiu. Jis taip didžiuojasi savo derliumi, jog net viešai publikuoja nuotraukas, užsimindamas, kad jo parduodamo derliaus lentynos visuomet pilnos.

Asmeninio archyvo nuotr./Jeremio Clarksono ūkis
Asmeninio archyvo nuotr./Jeremio Clarksono ūkis

Sprendžiant iš viešumoje pasirodžiusių kadrų, J.Clarksono fermoje ne tik sodinamos bulvės, bet ir auginamos avys. Prieš savaitę buvo paviešinta vaizdo medžiaga apie naują ėriukų vadą – laidų vedėjas pats dalyvavo gimdymo procese.

Beje, fermą jis įsigijo dar tolimaisiais 2009-aisiais, nors jau tuomet buvo įspėtas, kad žemė čia nėra derlinga. Visgi, panašu, kad pardavėjai klydo. Dabar J.Clarksonas ne tik parduoda savo derlių, bet ir planuoja nauja TV projektą – „Aš įsigijau fermą“. Tiesa, kada pirmieji epizodai pasirodys eteryje, dabar dar sunku prognozuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius