Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaip atrodo „Playboy“ mergina prie „driftingo“ automobilio vairo?

Gražiai. Dailiai. Ir linksmai. Žinoma, tik tokiu atveju, jei žvelgtume į merginos grožį, o ne į jos vairavimo sugebėjimus. Bet kokiu atveju vaizdelis – vertas peržiūros.
„Playboy“ fotosesijos akimirka
„Playboy“ fotosesijos akimirka

Pats „driftingas“ teoriškai nėra automobilių sportas – čia vairuotojo sugebėjimai priklauso ne nuo  pademonstruoto laiko trasoje, o nuo teisėjų įvertinimo. Tačiau jis sukelia, ko gero, daugiausia teigiamų įspūdžių, palyginti su kitomis automobilių sporto šakomis.

Nenuostabu, kad šią sporto rūšį išnaudoja daug kas – be paprastų „driftingo“ varžybų čempionatų, šių varžybų vairuotojai neretai pasirodo per žiedinių lenktynių pertraukas ar įvairiuose automobilių bei motociklų klubų susitikimuose. Šįkart „driftui“ ruoštą automobilį pasitelkė „Playboy“ – vardas, kurio pristatyti greičiausiai nereikia. Žinoma, iš profesionaliosios pusės šio pasirodymo vertinti nelabai galima, tačiau kad tai yra neįprasta ir gražu, nepaneigsi.

VIDEO: Pretty Girl Burns Rubber in $170,000 Drift Car

Tuo pačiu galima prisiminti kitą panašaus pobūdžio praėjusiais metais Vengrijoje išleistą vaizdo medžiagą. Tai šios šalies šonaslydžio varžybų organizatorių filmukas. Dėmesį į šią sporto rūšį ši vaizdo medžiaga tikrai atkreipė!

VIDEO: The Hungarian Drift feeling

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius