-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip galėtų atrodyti pigiausias „Tesla“ už 25 000 JAV dolerių: dvi spalvos ir dailininko fantazija

25 000 JAV dolerių kainuosiantis „Tesla“ elektromobilis pirmąją savo rinką – Kiniją – gali pasiekti jau kitais metais. Kai darbai jau vystomi, dailininkai jau eskizuoja, kaip galėtų atrodyti būsimas „Tesla“ automobilis.
 „KDesign AG“ sukurtas „Tesla“ dizainas
„KDesign AG“ sukurtas „Tesla“ dizainas / „KDesign AG“ nuotr.

Šis naujausias eskizas, atliktas „KDesign AG“, yra puikus dviejų spalvų darbas. Pastaruoju metu populiarėja dviejų spalvų schemos, ypač kompaktiškų visureigių ir automobilių atveju. Bet sunkiai įsivaizduojama, kad „Tesla“ kada nors tai įgyvendintų.

 „KDesign AG“ nuotr./ „KDesign AG“ sukurtas „Tesla“ dizainas
„KDesign AG“ nuotr./ „KDesign AG“ sukurtas „Tesla“ dizainas

Priekinė dalis turi ikonišką „Tesla“ veidą. Pažvelgę ​​į durų rankenas pastebėsite, kad jos yra įprastos traukiamos rankenos ir neišsitraukia taip, kaip šiuo metu yra „Tesla“ automobiliuose. Tai galėtų būti viena iš išlaidų mažinimo priemonių, kurias „Tesla“ turės atlikti, kad pasiektų 25 000 JAV dolerių ribą.

Galinė automobilio dalis primena „Toyota Corolla“. Panašu, kad dailininkas naudojo „Corolla Hatchback“ galinę dalį kaip savo eskizo pagrindą. Galiniai žibintai atrodo kaip pakoreguoti „Model 3“.

Detalių vis dar nedaug, tačiau žinome, kad 25 000 JAV dolerių kainuosiantis „Tesla“ kompaktiškas automobilis turės LFP (ličio geležies fosfato) baterijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius