Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas nutinka, kai už lango minus 30, o kieme trūksta vandens magistralė?

Rusijoje kadaise populiarus „komunalinių dramų“ žanras iš kaimyninės šalies butų persikelia į kiemus. Viena Rusijos daugiabučio gyventoja pastebėjo, kad kieme staiga atsirado nedidelis ežerėlis, užliejęs įvažiavimą į kiemus.
Gatvėje prišalęs automobilis
Gatvėje prišalęs automobilis

Paaiškėjo, kad po žeme trūko vandentiekio vamzdynas – tyrasis žemės auksas fontanais pradėjo trykšti į gatvę ir netruko ją apsemti. Bene labiausiai nuo šios nelaimės nukentėjo netoli vandentiekio avarijos vietos palikti gyventojų lengvieji automobiliai.

Ne, vandens iki stogo tikrai nepritvino. Tačiau lauke spaudė -30°C speigas, o pro stovinčius automobilius važiavo kitos transporto priemonės. Iš po jų ratų tyškantys purslai leidosi ant šalikelėje paliktų automobilių kėbulų, o speigas vandenį akimirksniu pavertė ledu. Storu ledu.

Kaip į tokį automobilį įsėsti ir važiuoti į darbą ar kitais reikalais? Klausimas, žinoma, gana retorinis. Tokiais atvejais nepadės nei gremžtukas, nei kompaktinių diskų dėklas, nei banko kortelė. Ką ten gremžtukas... Automobiliai tiesiog įšalę į ledu padengtą asfaltą. Reikės laukti pavasario?

Gatvėje prišalęs automobilis
Gatvėje prišalęs automobilis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius