Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas pirmauja „Tautos automobilio 2021 m.“ rinkimuose: skelbiame TOP5

Viena iš konkurso „Lietuvos metų automobilis 2021 m.“ nominacijų – TAUTOS AUTOMOBILIS. Jei „Metų automobilį“ renka 10-ties patyrusių žurnalistų komisija, tai jūs, 15min skaitytojai, turite išskirtinę galimybę išrinkti savo favoritą. Tereikia balsuoti apklausoje.
„Audi e-tron Sportback“
„Audi e-tron Sportback“ / Gamintojo nuotr.

Nugalėtoją skelbsime ir apdovanosime jau lapkričio 27 d. O dabar pasižiūrėkime, kas laimi, iki rinkimų finišo likus vos 10-čiai dienų.

Pačioje TAUTOS AUTOMOBILIO rinkimų pradžioje į priekį šovusios „Škoda Octavia“ ir „Audi e-tron Sportback“ ir dabar turi daugybę šansų tapti nugalėtojomis. Nes elektrinė „Keturių žiedų“ valdovė iki šiol yra gavusi 12 proc. visų balsų.

„Audi e-tron Sportback“ ant kulnų lipa „Škoda Octavia“ ir „Volkswagen Tiguan“, iki šiol surinkę atitinkamai po 9 proc. balsų.

Už trejetuko ribų kol kas atsidūrę „Porsche Taycan“ (7 proc.) ir „VW ID.3“ (6 proc.), lenkiantis populiarųjį „VW Golf“ (5 proc.). O kur dingo „Peugeot“, „Toyota“, „Mercedes“, „Renault“, „Opel“, „Nissan“, MINI, „Mazda“, „Land Rover“, „Jeep“, „Ford“, „Honda“, „Hyundai“, CUPRA, „Citroen“ gerbėjai?

Balsuokite apklausoje ir paraginkite draugus: jūsų balsas labai svarbus. Pažymėkite favorito nuotrauką ir tuomet po visomis nuotraukomis spauskite BALSUOTI:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius