Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvis su „Bentley“ įkliuvo Lenkijoje: pažeidė krūvą eismo taisyklių

Lenkijos Palenkės vaivadijos policijos pareigūnai sustabdė „Bentley“ automobilį, kurio vairuotojas ties sankryža lenkė koloną automobilių ir pažeidė krūvą kelių eismo taisyklių. Paaiškėjo, kad mašiną vairuoja Lietuvos pilietis, kuriam teks susimokėti baudą, praneša Lenkijos policija.
Temos: 2 Lenkija Bentley

„Speed“ grupės policijos pareigūnai budėjo kelyje tarp Balstogės ir Augustavo, kur ir įkliuvo lietuvis. Vairuotojas buvo sustabdytas dėl kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Nežymėto policijos automobilio kamera užfiksavo, kaip „Bentley“ vairuotojas Popioluvkos vietovėje nepaisė dvigubos ištisinės juostos ir ties sankryža lenkė automobilių koloną. Manevrą vairuotojas baigė jau įkalnėje.

„Neatsakingas vairuotojas pasirodė esąs Lietuvos pilietis, kuris už savo manevrą gavo baudą – turės sumokėti tūkstantį zlotų (apie 223 eurai)“, – praneša Lenkijos policija.

Trumpą pranešimą kaimyninės šalies policija baigia vaizdžiai – įspėdama, kad vairuotojai turėtų laikytis kelių eismo taisyklių, o kelyje į tikslą vadovautis sveiku protu ir vaizduote.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius