-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pradedama prekyba „Porsche“ automobiliais internetu

Kas gali būti geriau už galimybę patogiai atsisėsti fotelyje, ištiesti kojas ir savo svajonių „Porsche“ automobilį įsigyti tiesiog internetu? „Porsche“ tokią paslaugą jau kiek anksčiau pasiūlė keliose Europos ir pasaulio šalyse, o dabar šio gamintojo automobilių internetinė prekyba pradedama ir Lietuvoje.
Porsche internetinė prekyba
Porsche internetinė prekyba / Porsche nuotr.

„Iki šiol pirkti „Porsche“ automobilius internetu galėjo didžiausių Europos valstybių pirkėjai. Dabar tokia paslauga jau galima pasinaudoti ir Lietuvoje. Tai įrodymas, kad gamintojas į mūsų rinką žiūri labai palankiai ir čia mato didelį potencialą. Šis svarbus žingsnis kartu yra ir įvertinimas, parodantis, kad esame modernūs, progresyvūs ir inovatyvūs.

Kitų šalių patirtis, teigiami klientų bei pardavėjų atsiliepimai parodo, kad toks būdas pirkti ir parduoti automobilius yra itin patogus bei saugus, leidžiantis „Porsche“ automobilius atrasti ne tik šio gamintojo gerbėjams, bet ir naujiems klientams.

Pavyzdžiui, Italijoje net 40 procentų internetu automobilius įsigijusių pirkėjų iki tol nebuvo turėję „Porsche“, – apie automobilių prekybos internetu startą Lietuvoje pasakoja sportinių „Porsche“ automobilių centro Vilniuje direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Vienoje vietoje ir nauji, ir naudoti

Prekybą internetu „Porsche“ pradėjo dar 2019-iais, tuomet pirmąjį žingsnį gamintojas žengė Vokietijoje, o vėliau paslaugą išplėtė visoje Europoje. Šalyse, kurioje veikia ši paslauga, klientams leidžiama rinktis tiek naujus, tiek ir naudotus automobilius. Be to, perkant naują „Porsche“, suteikiama galimybė įsigyti ir išskirtinius gamintojo modelius.

Jei klientas ieško naudoto „Porsche“, internetinėje prekyvietėje jis ras visą informaciją apie konkretų automobilį, todėl galės pasirinkti tokį modelį, kuris geriausiai patenkintų jo poreikius bei lūkesčius. Dar svarbiau, kad nepaisant to, kokį automobilį pasirinks klientas, jo patogumui siūloma galimybė naująjį pirkinį atgabenti tiesiai prie namų durų.

Su visais Lietuvoje internetu siūlomais įsigyti naujais ir naudotais „Porsche“ automobiliais susipažinti bei juos įsigyti galima oficialioje svetainėje porsche.lt. Be to, pirkėjai čia ras ne tik automobilius, tačiau ir įvairius aksesuarus, priežiūros priemones bei galės užsisakyti įvairias paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius