-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pristatytos „Continental“ vasarinės padangos „PremiumContact 6“

Lietuvoje buvo pristatytos naujausios vasarinės „Continental“ aukščiausios klasės padangos „PremiumContact 6“, kurios sujungė anksčiau „Continental“ naudotus du pavadinimus: „SportContact 5“ ir „PremiumContact5“.
„Continental PremiumContact 6“ padangų pristatymas Vilniuje
„Continental PremiumContact 6“ padangų pristatymas Vilniuje / Artūro Žuko nuotr.

Pristatydamas naujas „Continental“ gamintojo „PremiumContact 6“ padangas, koncerno eksporto pardavimų ir rinkodaros vadovas Baltijos šalims Arūnas Kiaušas sakė, šios padangos, kurių savybės yra žymiai geresnės už pirmtakių, yra rekomenduojamos tiems vairuotojams, kurie vertina ne tik maksimalų saugumą, važiavimo komfortą ir didelį padangų ilgaamžiškumą, bet ir sportišką automobilio vairavimą. Kuriant šias padangas ir siekiant užtikrinti ne tik subalansuotas važiavimo savybes, bet ir sportišką automobilio valdymą, padangos konstrukcijoje buvo pritaikyti galingiems automobiliams skirtų „SportContact 6“ padangų sprendimai.

Naujosios „PremiumContact 6“ padangos palaipsniui pakeis net du itin populiarius ir daug aukščiausių įvertinimų pelniusių „ContiSportContact 5“ ir „ContiPremiumContact 5“ padangų modelius ir papildys sportiškų „SportContact 6“ bei taupiųjų „ContiEcoContact 5“ vasarinių padangų gamą.

Naujoji padanga, palyginti su pirmtakėmis, pasižymi iki 15 procentų geresnėmis valdymo savybėmis, mažesniu pasipriešinimu riedėjimui, didesniu atsparumu dilimui ir komfortu. Lyginant su „SporContact 5“, nepakito naujosios padangos stabdymas, o savybės akvaplanuojant netgi suprastėjo 5 proc., tačiau „Continental“ atstovų teigimu, įtakos saugumui tai neturi – „SportContact 5“ šios savybės buvo ištobulintos iki aukščiausio lygio.

Naujosios „PremiumContact 6“ padangos skirtos itin plačiai, nuo vidutinės klasės iki SUV automobilių gamai, yra gaminamos 70 skirtingų dydžių ir tinka nuo 16 iki 21 colio skersmens ratlankiams.

Pergalė didžiajame „Auto Bild“ vasarinių padangų teste

Tik pasirodžiusios rinkoje, naujosios „PremiumContact 6“ padangos buvo įvertintos aukščiausiais rezultatais. Didžiajame Vokietijos žurnalo „Auto Bild“ 2017 metų vasarinių padangų teste, kur buvo bandomos net 52 skirtingų gamintojų iš Europos, JAV ir Azijos 225/50 R 17 dydžio padangos, „Continental“ padangos jau pirmuoju bandymu pakilo ant aukščiausio laiptelio, užtikrintai aplenkusios konkurentų modelius.

Padangas bandę specialistai jas išskyrė dėl geriausių važiavimo savybių ant šlapios ir sausos dangos, ypatingai sportiško ir tikslaus valdymo ir itin trumpo stabdymo kelio. Be to, buvo pažymėtas ir ypatingas padangų atsparumas dilimui, todėl „PremiumContact 6“ padangos ne tik tapo absoliučiomis palyginamojo testo nugalėtojomis, parodžiusiomis itin gerus rezultatus visoje dvylikoje disciplinų, bet ir buvo papildomai įvertintos „Eco-Champion“ nominacija, skiriama padangoms, turinčioms mažiausią degalus taupantį pasipriešinimą riedėjimui ir didelį atsparumą dilimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius