Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjų automobiliai: vienų kuklūs, kitų prabangūs ir itin galingi

Praėjusį savaitgalį Palangoje vyko du bene daugiausiai žiniasklaidoje atgarsio sukėlę įvykiai – tradicinės „Eneos“ 1006km lenktynės ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruočių stovyklos startas Palangoje. Jau ne pirmą kartą į viešbutį „Vanagupė“ susirinkę rinktinės nariai būtent čia pradeda savo treniruočių ciklą.
Artūro Milaknio „Audi RS6“.
Artūro Milaknio „Audi RS6“. / Dainiaus Cuberos nuotr.

Natūralu, kad didelio visuomenės susidomėjimo krepšininkai, treneriai ir kiti rinktinės nariai sulaukia ne tik dėl savo meistriškumo aikštelėje, tačiau ir dėl vairuojamų automobilių. Tad siūlome pasigrožėti krepšinio rinktinės žaidėjų ratais.

Pats pirmasis į viešbutį atvykęs krepšinininkas Mindaugas Kuzminskas savo automobilio rodyti žurnalistams nepanoro.

„Ai gal nereikia, net nenusiploviau...“, – kaip visada šypsodamasis fotografams atsakė Niujorko „Knicks“ žaidėjas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ką reiškia Jono Valančiūno „Brabus 850“ pavadinime esantis skaičius?

Šiek tiek anksčiau M.Kuzminskas viešai neslėpė susižavėjimo naujausiu „Volkswagen“ automobiliu „Arteon“. Ar jis tokį automobilį nusipirko, ar ruošiasi pirkti, kol kas nėra aišku.

Naujasis rinktinės treneris Dainius Adomaitis į prasidedančią rinktinės stovyklą atkeliavo su naujausiu „Renault“ kūriniu – „Koleos“. Tai – vidutinės klasės visureigis, kurį rinktinės treneris gavo iš oficialaus „Renault“ atstovo Lietuvoje. Ankstesniuose interviu naujasis rinktinės „vairininkas“ tikino, kad jam automobilyje svarbiausia yra saugumas.

Vienas iš charizmatiškiausių rinktinės narių, ilgametis krepšininkų masažuotojas Juozas Petkevičius, geriau žinomas Juozuko pseudonimu, į rinktinės stovyklą atvažiavo savo vidutinio amžiaus „Nissan Tiida“ automobiliu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jono Valančiūno pokštas: į rinktinės stovyklą – su byrančia sena „bulka“

Jono Valančiūno pokštas su „Audi“

Krepšininkų mėgiamas automobilis – „Audi“.

Šis gamintojas jau ne vienerius metus linksniuojamas, kai kalbama apie aukštaūgių automobilius. Praeitais metais visų dėmesį patraukė Antano Kavaliausko vairuojamas „Audi A7“.

Šiais metais du krepšininkai pasirodė su šios markės automobiliais „Vanagupės“ prieigose. Jonas Valančiūnas į viešbutį atvažiavo suklerusiu „Audi 80“. Žinoma, tai buvo tik pokštas ir antroje dienos pusėje „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas pasirodė su tikruoju savo automobiliu – „Brabus 850“, apie kurį galite paskaityti čia.

2016 treniruočių stovykloje taip pat su „Audi“ pasirodęs Artūras Milaknis šiais metais įsitaisė gerokai patogesnį „žiedų valdovą“ – daugiau nei 550 AG turintį „Audi RS6“. Sulaukęs žurnalistų dėmesio „žalgirietis“ replikavo, kad nereikia fotografuoti dar kartą, galima naudoti tas pačias nuotraukas iš praeitų metų stovyklos.

A.Sabonis atvyko naujuoju „Volvo XC90“

Dar viena išskirtine „Audi“ į rinktinės stovyklą atvyko legendinis Lietuvos krepšininkas Ramūnas Šiškauskas. Jo pasirinkimas – limuzino klasės sedanas S8. Į šį prabangų automobilį buvo montuojami dviejų turbinų 4 litrų V8 varikliai, išvystantys 520 arba 605 arklio galias.

Dar vienu išskirtiniu automobiliu atvažiavo legendinis krepšininkas Arvydas Sabonis. Jo pasirinkimas – naujausias „Volvo“ visureigis „XC90“.

„Porsche Panamera 4S“ automobilių į Palangą atvyko Martynas Gecevičius. Jo automobilį atskirti nebūtų labai sunku – jis paženklintas vardiniu numeriu, kurio pirmosios trys raidės yra GEC.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius