-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andželo policija žengia istorinį žingsnį: iš visureigių persėda į „Tesla Model S“

Panašu, kad nuo šiol serialuose apie Los Andželo policiją vyraus kitokie gaudynių specialieji efektai. Nuo šiol filmuose neberiaumos didžiuliai amerikietiški sedanai „Ford Crown Victoria“ ar visureigiai „Ford Explorer“. Policija žengia didelį žingsnį į elektromobilių sferą.
Los Andželo policija žengia istorinį žingsnį: iš džipų persėda į „Tesla Model S“
Los Andželo policija žengia istorinį žingsnį: iš džipų persėda į „Tesla Model S“ / LAPD nuotr.

Los Andželo policijos emblema turėtų pasipuošti pirmosios dvi „Tesla Model S P85Ds“, kurios ateityje turėtų tapti tradiciniais pareigūnų automobiliais, rašo Jalopnik.

Be abejo, policija žino, kad kol kas naudotis „Tesla“ nėra labai praktiška ir patogu, nes trūksta krovimo stotelių. Pasak Los Andželo policijos departamento atstovo Vartano Yegiyano, policija žvelgia į ateitį ir planuoja pateikti pasiūlymus, kaip gamintojai galėtų geriau pritaikyti „Tesla“ patrulių reikmėms, praneša CNBC.

Tiesa, departamentas jau turi kelis bandomuosius elektrinius BMW i3, tačiau jie nėra tokie smagūs ir greiti. Los Andželo policija taip pat kuria ir elektrinių motociklų bei mopedų parką.

Policininkas su „Tesla“ greitai jau nieko nebestebins.

Pasak policijos atstovo, per artimiausius 3-5 metus vystysis ne tik elektromobilių pramonė, tačiau ims mažėti ir jų kaina. O tai teikia vilties, kad policininkas su „Tesla“ greitai jau nieko nebestebins.

Primename, kad „Tesla P85D“ savo dinamika prilygsta sportiniams automobiliams su vidaus degimo varikliu. Šis automobilis turi du elektros variklius, varančius abi ašis. Bendra jų galia – 568 kW. Iki 100 km/val. ji įsibėgėja greičiau, nei „McLaren F1“ – per 3,3 sekundės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius