Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujieji „Volvo FL“ ir „Volvo FMX“ jau parduodami ir su pailginta kabina

Naujieji „Volvo FL“ ir „Volvo FMX“, atitinkantys „Euro 6“ emisijos reikalavimus, jau siūlomi su pailginta kabina, skirta priešgaisrinės apsaugos, gelbėjimo ir pagalbos kelyje tarnyboms. Pailgintos kabinos, kaip ir kitos „Volvo“ sunkvežimių kabinos, atitinka aukščiausius saugumo standartus, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Volvo FMX“ su prailginta kabina
„Volvo FMX“ su prailginta kabina

„Didžiuojamės galėdami savo klientams pasiūlyti du šiuolaikinius ir saugius sunkvežimius, ant kurių galima montuoti unikalius įvairios paskirties antstatus. Pristatę manevringus „Volvo FL“ ir tvirtus „Volvo FMX“, dabar siūlome plačią sunkvežimių su su pailgintomis kabinomis gamą’,- sako Pernilla Sustovic, „Volvo Trucks” vietiniams gabenimams skirtų sunkvežimių segmento vadovė.

Naujieji „Volvo FL“ su pailginta kabina yra skirti naudoti transporto priemonių iki 16 tonų bendrosios masės kategorijoje. Jų kabinoje gali tilpti iki septynių žmonių, o žemai įtaisytas įlipimo laiptelis bei 90 laipsnių kampu atsidarančios durys leidžia patogiai įlipti ar išlipti.

„Naujojo „Volvo FL“ su pailginta kabina pirkėjams mes galime pasiūlyti kaip niekad daug skirtingų, jų poreikius geriausiai atitinkančių sunkvežimių tiesiog iš gamyklos. Užsakovai gali rinktis vieną iš dviejų - penkių arba aštuonių litrų darbo tūrio variklių, dviejų skirtingų dydžių ratus, keletą skirtingo aukščio važiuoklių“,- sako Tobias Bergmanas, „Volvo FL“ ir „Volvo FE“ produktų vadovas.

„Volvo FMX“ su prailginta kabina
„Volvo FMX“ su prailginta kabina

„Volvo FMX“ su pailginta kabina yra skirtas sunkesniems ir sudėtingesniems darbams. Tai tvirtas ir galingas sunkvežimis galintis dirbti beveik bet kokiomis sąlygomis. „Volvo FMX“ su pailginta kabina siūlomas su 4x2 arba visų keturių varančiųjų ratų 4x4 važiuoklės konfigūracijomis. Kabinoje su pneumatine pakaba telpa iki šešių žmonių, salonas suprojektuotas taip, kad būtų itin lengvai valomas, o jo durys atsidaro 90 laipsnių kampu.

„Ypač didelę reikšmę skyrėme net ir nedidelių, bet labai svarbių detalių dizainui. Pavyzdžiui, galiniai „Volvo FMX“ pailgintos kabinos laipteliai išsiskleidžia tokiu kampu, kad situacijose, kuriose svarbi kiekviena sekundė, įlipti į kabiną arba išlipti būtų galima itin greitai bet saugiai. Rankenos yra geltonos spalvos, todėl jos puikiai matomos bet kokioje situacijoje, kabinoje įrengta geresnė vidaus apšvietimo sistema“,- sako „Volvo FM“ ir „Volvo FMX“ produktų vadovas Peteris Hardinas.

Abu naujieji sunkvežimiai yra sertifikuoti eksploatacijai ES šalyse bei yra jau gamykloje paruošti lengvam ir greitam įvairių antstatų montavimui. 

Faktai:

Naujasis „Volvo FL“ su pailginta kabina

  • Skirtas naudoti iki 16 tonų bendrosios masės kategorijoje.
  • Pailginta kabina su iki septynių sėdimų vietų.
  • Žemagrindė kabina su 90 laipsnių kampu atsidarančiomis durimis ir žemu svorio centru.
  • Varikliai: „Volvo D5K“ atitinkantis „Euro 6“ reikalavimus, išvystantis 210 arba 240 AG bei „Volvo D8K“ išvystantis 250 arba 280 AG.
  • Pavarų dėžės: automatinė, automatizuota „I-Sync“ arba mechaninė.

Naujasis „Volvo FMX“ su pailginta kabina

  • Skirtas naudoti 18 tonų bendrosios masės ir daugiau kategorijoje. Galimos dvi bazinės 4x2 arba 4x4 važiuoklės konfigūracijos.
  • Pailginta kabina su iki šešių sėdimų vietų.
  • Pneumatinė kabinos pakaba, viniliniai sėdynių apmušalai, 90 laipsnių kampu atsidarančios durys, išsiskleidžiantys įlipimo-išlipimo laipteliai gale.
  • Varikliai: 330–450 AG „Volvo D11“, atitinkantys „Euro 6“ reikalavimus.
  • Pavarų dėžės: automatinė „Volvo Powertronic“, automatizuota „I-Shift“ arba mechaninė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius