Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujoji „Nissan Micra“ savaitgalį bus pristatyta Vilniuje

Naujoji, penktos kartos Nissan „Micra“ savaitei užsuko į Vilniuje įsikūrusios atstovybės „Fakto Auto“ saloną. Nors prekyboje naujoji „Micra“ pasirodys tik šių metų gegužę, visi norintys iš arti apžiūrėti šį automobilį gali tą padaryti nuo vasario 11 dienos.
Naujoji „Nissan Micra“
Naujoji „Nissan Micra“ / „Nissan“ nuotr.

Naujoji „Micra“ yra pretendentė į 2017 m. Europos metų automobilio titulą ir pateko tarp septynių modelių finalininkų. Laimėtojas bus paskelbtas kovo 7 d. Ženevos automobilių parodoje.

Renginio dieną „Fakto Auto“ salone vyks atvirų durų diena, kurios metu svečiai galės išbandyti visą „Nissan“ modelių gamą, dalyvauti įvairiuose žaidimuose ir laimėti prizų. Lygiai 12 val. prasidės naujosios „Nissan Micra“ pristatymas.

Naujoji „Micra“ yra ilgesnė, platesnė ir žemesnė nei ankstesni modeliai. „Nissan“ naujajai „Micra“ turi aiškius tikslus; ji turi patekti į geriausiai parduodamų šio segmento automobilių dešimtuką ir sėkmingai konkuruoti su geriausiais ir populiariausiais šios klasės automobiliais. Remdamasi palyginimu su ankstesniais modeliais, „Nissan“ tiki, kad naujoji „Micra“ atitinka ir viršija nustatytus tikslus.

Naujasis modelis bus tiekiamas tik su ketverių durelių kėbulu. Šiame segmente pirmą kartą panaudotos įvairios valdymo funkcijos, paprastai naudojamos tik brangesniuose modeliuose, kaip išmanioji nukrypimo iš eismo juostos prevencinė sistema, grąžinanti „Micra“ atgal į eismo juostą, kai tik to prireikia.

Pirmą kartą „Micra“ modelyje montuojama pripažinimo sulaukusi „Nissan“ išmanioji aplinkinio vaizdo sistema, naudojanti 4 vaizdo kameras, montuojama „Qashqai“, „X-Trail“ ir „Juke“ krosoveriuose.

Melomanams specialiai skirta „BOSE Personal“ garso sistema, unikali B klasės hečbekų segmente. Pirmą kartą muzikos sistema montuojama į vairuotojo sėdynės galvos atramą.

Naujasis modelis turi du benzininius ir vieną dyzelinį variklius, kurie derinami su mechanine penkių pavarų dėže. Klientams jau žinomi penki „Nissan“ komplektacijų lygiai: „Visia City“, „Visia“, „Acenta“, „N-Connecta“ ir „Tekna“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius