Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Neste“ plečiasi Rytų Lietuvoje

Didžiausias automatinių degalinių tinklas „Neste“ plečiasi Rytų Lietuvoje. Poilsiauti prie Molėtų ežerų vykstantiems gyventojams Molėtų rajone, šalia magistralės Vilnius-Utena-Daugpilis, atidaryta nauja degalinė, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Degalinė
Degalinė / „Neste“ nuotr.

„Tai – jau 68-oji tinklo degalinė Lietuvoje. Plėstis Molėtų rajone nusprendėme įvertinę vartotojų poreikius – mūsų klientams „Neste“ degalinės šiame kelyje trūko tiek vykstant vasaros atostogų prie Molėtų ar Zarasų ežerų, tiek darbo reikalais važiuojant į šiuos miestus ar, pavyzdžiui, Uteną. Buvo tik laiko klausimas, kada šiame regione mums pavyks rasti strategiškai patogią vietą degalinei įrengti“, – sako Audrius Miežys, bendrovės „Neste Lietuva“ mažmeninės prekybos vadovas.

Degalinė skirta ir lengvajam, ir sunkiajam transportui – turi pritaikytus pistoletus, kuriais degalai bėga atitinkamai 40 litrų ir 120 litrų per minutę greičiu. Joje prekiaujama 95 oktaninio skaičiaus benzinu „Neste Futura“, dyzelinu „Neste Futura“ ir „Neste Pro Diesel“.

Į vairuotojams skirtą kompleksą Molėtų rajone investavo vietos verslininkai, o „Neste Lietuva“ degalinę išsinuomavo.

Sparčiausiai „Neste“ degalinių tinklas plėtėsi 1999 m., kai buvo atidaryta ir pirmoji automatinė degalinė – iš viso tais metais Lietuvoje pradėjo veikti net 12 naujų automatinių degalinių, o palaipsniui visos įprastos „Neste“ degalinės buvo rekonstruotos į automatines. Tinklo plėtra yra toliau vykdoma nuosekliai – kasmet „Neste“ atidaro po kelias degalines.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius